Arama sonuçları: *

• Users: Oktay52
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Açık lise hakkinda bilgi

Arkadaslar bilginizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim bem bu yil 12 sinifa gectim lakin benim alttan dersim cok oldugu icin 11 siniftan baslarsjn dedi bana yetkili ben zaten 11 okumusum gecmisim tekrar nasil 11 den baslatiyor beni hic anlamadim halk egitim merkezine gitmeyi dusunuyorum bu...
  2. O

TYT AYT Durumlar Nasil Kazandinizmi ?

arkadaslar sinavlar aciklanmis kazandinizmi kazandiysaniz hayirlisi olsun hakkinizda ben mefta girmedim seneye artik 🫡
  3. O

Üniversite yks hakkinda ?

Herkese selam dostlar ben 12 sinif ogrencisiydim bu sene ama mezuna kaldim ve alttan derslerim var lakin benim kuzenim acik lisede takir takir sinifi geciyor dunde yks ye girdi ama ben girmedim cunku diploma alamadim lise diplomasını almak icin yirtinmam gerekiyor sanirim bu acik lise bu kadar...
  4. O

Benim icin arac almak hayal oldu

Tofaslar 100₺ olmus vay anasini ya yeni jenerasyon gencler araba alamaz artik bende dahil orta sinifin bile biraz altinda bi arabaya binim diyorum bakiyorum 350₺ olmus boyle bisey olamaz ya sizce araba fiyati dusermi veya araba alabilirmi orta gelirli kisiler veya orta gelirden biraz daha dusuk...
  5. O

Göçmen afganlı benden 1.0 önde

Arkadaşlar kartalda oturuyorum magaza isine girdim ve yanimda beninle ayni yasta olan sadece 1 aydir orda calisiyor olan afganli vardi lakin usta basi ve magaza sahibi beni afganliya ezdirmeye ondan emir almaya zorladi tabikide kabul etmedim bu konu artik canimi sıkıyor millet bedava isci...
  6. O

12. Sınıfta kalma varmı ? Buyurun

Mahmut özer af çıkarmış devamsizliktan kalma yokmus lakin bunun icin beceri sinavi diye birsey var ona girmek gerekiyor umarim aciklayici olmustur
  7. O

İşlemci %100 kullanma sorunu

Selam arkadaşlar benim pc'em de islemcim i7 3770 8 çekirdekli gtx 1050ti var pubg lite oynuyordum fakat hilecilerden dolayı pubg aldim steam den oyunu açtım ve lobide islemci %45 %60 arası takılıyor bir problem olmadan fakat oyuna girdiğim zaman %100 oluyor fps düşüşleri yaşıyorum neden bu...
  8. O

Anakart bios win 10 acilmiyor yardim

Selamlar benim bilgi almam gerekiyor o yuzden foruma konu acmak istedim bilgisayar win 10 yuklu ama acilmiyor dual uefi bios yazisi geliyor ve oyle kaliyor acma yontemini biliyorum ama surekli anakarttaki bios pilinimi cikarmam gerekicek sorunu anlamadim bu arada bios pilini sokup takinca...
  9. O

Gtx 1050ti icin ddr3 islemci

Selamin aleykum donanim arsivi kullanicilari ben gtx 1050ti icin ddr3 destekli islemci öneresi almak istiyorum guncel oyunlar icin steam pubg, gta 5 icin bilgisayarimda suan i5 2500 3.30 ghz islemci var ama darbogaz yapiyor bunun icin islemci onerisi almak istedim bilgili kisiler yardim...
Geri