Arama sonuçları: *

• Users: Toskosuma
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Çözüldü✓ PC için Max 4000TL Gamepad öneri

Selamlar, kendime kasım indiriminden gamepad almak istiyorum. Yıllardır Logitech F710 kullanıyorum Fakat neredeyse sene başı trigger tuşlarının kendi kendine basma sorunundan devamlı yenisini alıyorum. Beni uzun süre problem çıkartmadan götürecek bir gamepad arıyorum. Gamepad ile yalnızca FC...
  2. T

27" 2K GIGABAYTE Monitör

https://www.itopya.com/gigabyte-gs27qc-27-170hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr-ready-qhd-ss-va-curved-gaming-monitor_u24625 Selamlar, kısıtlı bütçem var. Karşıma bu ürün çıktı. Taksitle alacağım. Alınır mı?
  3. T

TRENDYOL RTX5060Tİ SİSTEM

Merhabalar, bir zamandır kendime kasa bakıyorum. Önce bütçe 25-30k idi, sonra arta arta 40kya kadar çıktı :) Önceliğim bilgisayarı taksitle almak. ITOPYA, İncehesap vs. bu siteleri kontrol ettiğimde güzel taksitli avantajlı fiyatlı bir cihaz bulamadım. Trendyol'da 9 taksitle şöyle bir cihaz...
  4. T

R5 7500F yanına RX 9060XT 16GB VS RTX 5060 8GB

Merhabalar, yakın bir zaman içerisinde masaüstü pc alacağım. Ana odağım online oyunlar ve yayın olacak. Yıllardır bilgisayarla haşır neşirim ve her zaman ekran kartlarım nvidia tabanlı oldu. Dolayısıyla AMD tabanlı bir ekran kartı nasıldır vs. bilmiyorum. Ama hangi konuyu incelesem RX9060XT 16...
Geri