daha önceden böyle bir sorun yoktu nasıl çözerim birde program açılıyor ama masaüstünde program ekle veya kaldırda görevçubuğunda aratınca gözükmüyor tekrar kurmam gerekiyor yardım edin
flashbelleğe bunu kurmuştum içine powerpointteki tarih projemi koyup okuldaki tahtada çalıştırırsam sıkıntı çıkarmı acaba 2017 2018 yılında yapılan bir akıllı tahta
your device ran into a problem and needs to restart diye bir hata alıyorum bazen bilgisayar oynarken video izlerken sonra pc kendini yeniden başlatıyor nedeni ne
9.sınıf anadolu lisesi öğrencisiyim dersler ve konular bana zor geliyor 6 tane zayıfım var edebiyat dersi matematikten daha zor hatta geçme şansım çok düşük sizce meslek lisesine gitmelimiyim
biliyorsunuzki bazı eski oyunlar steam ve epicgames te artık yok bende bu oyunları nereden indirebilirim acaba oyunindirvip sağlamindirgibi sitelerde var ama virüs çıkma ihtimalide olabilir
windows bilgisayarıma günayportal kurcaktım virüstotalde tarattım bana 5 tane virüs işareti verdi
https://www.virustotal.com/gui/file/09ce36d208a405ad566ba6bb8939e28b2d2ae4241d7e2827e4433ebdde3a558d