Arama sonuçları: *

1. P

Bu sistem kaç fps verir ?

İŞLEMCİ: RYZEN 5 5600 yada RYZEN 5 5600X EKRAN KARTI: AMD RADEON RX 9060XT RAM: 32 GB DDR4 RAM Bu sistemi kullananlar yada sistemlerden çok iyi anlayan arkadaşlar: Bu sistem valorant cs2 gibi oyunlarda kaç fps verir ? Grafiksel oyunları da bu sistemle rahat oynayabilir miyim ?
  2. P

Sistemimi yükseltmek istiyorum.

Merhabalar 2-3 yıldır kullandığım sistemimi artık birkaç parçasını değiştirmek istiyorum. -EKRAN KARTI : MSİ AMD RADEON RX6500 XT 4 GB -İŞLEMCİ : AMD RYZEN 5 5500 -ANAKART : ASUS TUF GAMİNG B550-PLUS -RAM : XPG SPECTRİX D41 2x16 GB 2666MHZ -PSU : MSI MAG 600DN 600W Önerilerinize açığım.
  3. P

Ekranda görünen hareketli kırmızı pikseller nedir?

Merhaba. Ekran kartım ASUS RX 9070XT monitörüm MSI MAG 244F. Ekranımda hareketli kırmızı pikseller çıkıyor. Kasanın arkasındaki ekran kartı girişindeki HDMI kablosunu biraz sağa sola oynatınca ekran düzeliyor. Kırmızı pikseller gidiyor. Sorunun kablo olduğunu düşündüğüm için kabloyu başka bir...
  4. P

Ekranda görünen hareketli kırmızı pikseller nedir?

Merhaba. Ekran kartım ASUS RX 9070XT monitörüm MSI MAG 244F. Ekranımda hareketli kırmızı pikseller çıkıyor. Kasanın arkasındaki ekran kartı girişindeki HDMI kablosunu biraz sağa sola oynatınca ekran düzeliyor. Kırmızı pikseller gidiyor. Sorunun kablo olduğunu düşündüğüm için kabloyu başka bir...
Geri