Arama sonuçları: *

• Users: ozzybaba
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ozzybaba

6800xt Furmark testi normal mi

Bu değerler normal mi arkadaşlar?
  2. ozzybaba

Öneri 3000 TL YE KULAKLIK VE MOUSE ÖNERİSİ

Toplam 3000 liraya oyun için hem kulaklık ve hem mouse arıyorum.Kaliteli ve uzun vadeli olması benim için önemli.Kablolu kablosuz fark etmez.
  3. ozzybaba

Dongle Mouse u görmüyor

yeni aldığım tp link dongle razer opus x bluetooth kulaklığı görüyor ama aula sc680 marka mouse u görmüyor nedendir?
  4. ozzybaba

Bluetooth 5.0 kulaklık için dongle önerisi

Masaüstü PC de Razer Opus X modelini kullanıyorum. Ses sorunu yaşadığım için kaliteli bir dongle alacağım. Tavsiyeleriniz nelerdir?
  5. ozzybaba

Razer Opus X ses sorunu

Oyun oynarken mikrofon açık olduğu zaman oyunun sesi boğuk ve uzaktan geliyor gibi geliyor. Arkadan müzik açtığımda ve herhangi bir sesli sohbetteyken de aynı sorun oluyor. Mikrofonu kapattığımda ses normale dönüyor yani mikrofon ve diğer sesler aynı anda çalışmıyor gibi sebebi nedir nasıl çözülür?
  6. ozzybaba

Öneri 6900xt mi 9060xt mi 5060 ti mı?

Bu ekran kartlarından birini ikinci el olarak almayı düşünüyorum sizce hangisini almak daha mantıklı veya başka bir kart mı önerirsiniz? Uzun vadeli kullanabileceğim bir sistem istiyorum.(Bütçem max 17) İşlemcim: R5 5600 Anakart: MSI B550M PRO VDH Wifi
  7. ozzybaba

R5 5600 için 10-15k ekran kartı önerisi

Ekran kartımı yükselteceğim.Şu an ikinci el 6700xt veya 6800xt düşünüyorum uyguna bulursam 4060 ti. Sizce ne yapmalıyım Monitörüm:https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a27-v1-2/?srsltid=AfmBOoqfE7F3M9XEG2s5N8N3o8p5rc5ev8ACtXLuIDrZBwtOT8zndIqS
  8. ozzybaba

Kasa fanlarının ışıkları yanmıyor

Daha 3-4 saat öncesinde ışıklar yanıyordu. Az önce bilgisayarı açtım ama kasa fanları ve kule tipi fanın da ışığı yanmıyor. Sebebi nedir?
  9. ozzybaba

İkinci el veya sıfır ekran kartı önerisi

Sistemimdeki parçaları değiştirmeye başladım.Şuanki ekran kartım Asus Dual Gtx 1660 OC modeli.Bütçem 10-15k sizlerden ekran ikinci el veya sıfır ekran kartı önerisi bekliyorum (Anakartım Msi B550M Pro Vdh Wifi,İşlemcim R5 5600)
Geri