Arama sonuçları: *

• Users: mkayaas7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Iraktan PlayStation 5 kolu almak

PC aldık çok şükür FC falan oynamak istiyorum yeri geldi mi hikayeli oyunlarda tabii ki Türkiye'de pahalı fiyatlar ırağa gitme durumun var oradan mı almak mantıklı kaça geliyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  2. M

DÜŞÜK FPS SORUNU (CS-VALO)

Arkadaşlar benim sistem böyle ve bana valo ve cs de fpsler düşük geliyor iki oyunlarda ayarlar düşük bir şekilde cs 300 ü görüyor maksimum valorant ise 300-500 bantlarında bu sistem için yeterli fpsler mi yoksa bir kaybım var mı kaça almam gerekir bu sistemle yardımcı olursanız sevinirim
  3. M

KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

Arkadaşlar selam oyuncu mouse almak istiyorum önceki kabloluydu kablosuz güzel FP bir mouse almayı düşünüyorum bütçe 1500-2000 arası genel olarak rekabetçi oyunların yanı sıra tüm oyunlardan biraz biraz oynuyorum fark yaratabilecek güzel mouse önerilerinizi bekliyorum
  4. M

Bilgisayarım Restart Atıp Duruyor

Merhabalar ben perfedge 5a sistemini aldım kurdum başlardı sıkıntısı yoktu çalışıyordu düzgün bir şekilde sonralardan (1-2hafta sonrası) bilgisayar kendisini otomatik olarak kapatıp açmaya başladı. Bu olurken anakartta bazen sadece VGA ışığı yanıyor ve PC tamamen kapanmadan çalışır halde restart...
Geri