Arama sonuçları: *

1. Y

S25 Ultra dan 16 Pro Maxe

Samsung S25 Ultra dan İphone 16 Pro Maxe geçen veya tam tersini yapan arkadaşlar tecrübelerini ve hangisini daha çok beğendiğini yazabilir mi
  2. Y

Samsung S25 ultra alınır mı

Samsung s25 ultra almayı düşünüyordum fikrimi çwvremdiklerle paylaştım ve çoğu kişi onun yerine iphone al dedi Samsung 2-3 yıl kullandıktan sonra çok eski ve berbat oluyormuş tam emin olamadım alsam mı 17 pro max mi alsam ama arada çok fazla fiyat farkı var ve ürünü yurt dışı alacağım kullanan...
  3. Y

İphoneden samsunga geçenler

İphone 16 pro max den s25 ultraya geçen veya s25 ultradan iphone 16 pro max e geçen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İphone 17 serisi çıktığında 17 pro max almayı düşünüyordum ancak özellikler çıkaran belli olduğundan dolayı biraz araştırdım ve iphone 16 ile aralarında neredeyse hiç fark...
  4. Y

S25 ultra mı İphone 16 pro max mi

Tekno 47 satıcısından 0 telefon alacağım S25 ultra 39.300 tl İphone 16 pro max 53.000 tl Sizce hangisini almalıyım samsung s22 kullanıyorum şu an ve samsung s9 ultra tabletim var S22 den memnun değilim ayrıca Hangisini alayım Başka telefon önerisine açık değilim
  5. Y

14 pro max mi pixel 10 pro xl mi

20 ağustosta pixel 10 serisi çıktı ve 10 pro xl gerçekten çok güzel ama 14 pro max de çok cazip geliyor başka telefon önerisi yapmadan sizce gangisini almak daha mantıklı. Pixel bazı yerlerde daha iyi ama yine de 14 pro max bir İPHONE daha akıcı ve güzel gibi geliyor yardımcı olursanız çok seviniriö
Geri