Arama sonuçları: *

• Users: sendra
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sendra

Gaming monitör önerisi

merhaba oyun oynarken kullanacagim bi monitör ariyorum butce 4.5-5k, piyasayi tam bilmiyorum ama 144-165hz ariyorum eger butcem cok dusukse soyleyebilirsiniz
  2. sendra

3.000tl mouse onerisi

merhaba oyun oynarken kullanmak icin kablosuz mouse arıyorum butce max 3k
  3. sendra

Split-wire turkey guvenilir mi

discorda erisebilmek icin kullanmayi planliyorum guvenilir mi ?
  4. sendra

Ejder vandal mı kuronami vandal mı

marketime bu iki Vandal geldi ve asiri kararsiz kaldim yardim edin 😃
  5. sendra

Rtx 4060 laptop lolde 150 fps veriyor normal mi

rtx 4060 i7 13620h laptop 120-160 fps arasi aliyorum dusuk ayarlarda normal mi ?
  6. sendra

Yardım Bluetooth açıkken pingim artiyor ?

Bluetooth acikken pingim asiri derecede artiyor internet hiz testi sonuclarina baktigimda indirme hizi normalde 40 Bluetooth actigimda 10-2 arasinda degisiyor, jitter ise normalde 14-7, Bluetooth acikken 80-50 arasinda degisiyor bu neden oluyor olabilir
  7. sendra

Yardım Cs2 net jitter sorunu

pingim sabit 60 ama net jitter yukselip duruyor bunu nasil cozeriz ya da neyden dolayi bu boyle oluyor
  8. sendra

Bigbig won blitz 2 iyi bir secim mi ?

big big won blitz 2 aldim ama emin olmak acisindan iyi bir secim mi degil mi ogrenmek istiyorum :)
  9. sendra

Öneri Gamepad ile oynanan oyun onerileri

tek istegim ucretsiz olmasi, bunun haricinde turu falan onemli degil
  10. sendra

Rdr 2 dusuk fps sorunu

merhaba rdr 2 de onceden minimum 60-70fps alirken suan alabildigim en fazla fps en fazla 20 oluyor bunu nasil cozebilirim sistem ozelliklerim rtx 4069 i7 13620h 16gb ram
  11. sendra

Öneri Anime onerisi lazimm

merhaba genel olarak sevdigim belirli bir tur yok 2 istegim var yavas ilerlememesi ve cok eski bir yapim olmamasi (goruntu kalitesi acisindan)
  12. sendra

Oyun oynarken windows tuşu devredışı kalıyor

oyun oynarken windows tusuna basinca herhangi bir tepki vermiyor bunu nasil cozebiliriz
  13. sendra

Instagram hesaplarim durduk yere kapanıyor?

instagram hesaplarim durduk yere kapaniyor, cocuklarin cinsellestirilmesi bahanesiyle askiya alinip kapaniyor neden oluyor anlamadim şimdiye kadar 3 hesabim kapandi bu neden ile, bu neden oluyor bırakın cocuk cinselligi normal cinsellik ile bile bir sey yazmiyorum ya da paylasmiyorum hesaplarimda
  14. sendra

Offline mobil oyun onerileri

offline mobil oyun lazım, tür olarak bulmaca tarzi olmasa yeterli
  15. sendra

Mobil oyun önerileri

merhaba internetsiz ve az mb olan mobil oyunlar arıyorum türü vs fark etmiyor yoklukta kaldim 😃
  16. sendra

7000tl mouse önerisi

beast x mini pro düşünüyordum sizce baska ne alinabilir
  17. sendra

Laptop Bluetooth kulaklik baglayinca ses bozuluyor

merhaba laptopuma Bluetooth ile kulaklık bağlayınca ses bozuluyor ve sanirsam bu sorun kulakligin mikrofonunu kullandigi icin oluyordu, nasil cozebilirim
  18. sendra

18 yaş altı nasıl iş bulabilir

merhaba dukkan dukkan gezmekten yoruldum 18 yas alti internet uzerinden is arayabilecegim bir yer var mi
  19. sendra

7-6bin tl arasi kablosuz mouse onerisi

6-7 bin tl arasi kablosuz mouse ariyorum claw tutus tipine uygun
  20. sendra

Honor 200 alınır mıi

honor 200 alınır mı
Geri