Arama sonuçları: *

1. Solaire of Astora

DONANIM ARŞİVİ 2. EL VİDEOSUNA DESTEK

Az önce Abdullah Hacıgül’ün 2. el piyasasıyla ilgili videosunu izledim. Uzun süredir ikinci el piyasalarını yakından takip eden biri olarak bu durumdan çok uzun zamandır rahatsızım ve artık gerçekten bir şeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum. Sahibinden ve Letgo gibi platformlarda birçok...
  2. Solaire of Astora

Büyük Eve Router Önerisi

Merhaba, Evim 165 m² ve modem salon kısmında bulunuyor; maalesef modemi başka bir odaya taşıma imkânım yok. Salon ve yakın odalarda Wi-Fi sinyali iyi çalışıyor, fakat benim odamda internet zayıf oluyor ve bağlantı tek çubukta kalıyor. Evde Türk Telekom 100 Mbps fiber internet kullanıyorum...
  3. Solaire of Astora

CS2 Yeni Kasa Gelir Mi

Ayın 19 unda yeni sezon geliyormuş, sizce yeni kasa ya da terminal gelecek mi? Fikirlerinizi merak ediyorum.
  4. Solaire of Astora

CS2 Genesis Terminal Satılmalı Mı

9 adet prime hesabım var, aldığım tüm kasaları yatırım amaçlı saklıyorum. Elimde 33 adet Genesis Terminal var. Sizce bu kasa uzun vadede kar getirir mi, yoksa satılmalı mıl?
  5. Solaire of Astora

CS2 Piyasa Garipliği

9 adet prime hesabımla haftalık kasa farmı yaparak CSFLOAT üzerinde satıyordum, bazı kasaları da yatırımlık tutuyordum iyi bir yan gelirdi benim için. 2 hafta önce 2.30 USD olan Rüyalar ve Kabuslar kasası 1.6 USD seviyesine kadar düştü, tüm kasa fiyatları düşmeye devam ediyor. Bu düşüşün sebebi...
  6. Solaire of Astora

Ekran Kartım Cehennemden Daha Sıcak

İkinci El bir Asus Phoneix 1660S ekran kartı aldım, kartın tek fanlı olduğu için soğutma performansının düşük olacağını biliyordum lakin bu kadarını görmek çok şaşırttı. Kart 10 dakikalık furmarkda 87-88 derece arasında gezdi, vram temp ve gpu hotspot ise 102 dereceleri gördü. Fanlar da motoru...
  7. Solaire of Astora

İ5 6500 Sisteme Ekran Kartı Tavsiye

RX 570 4GB ekran kartımı Sahibinden üzerinden 2000 TL'ye sattım, Wuchang Fallen Feathers oyununu oynamayı çok istiyorum. Max 4000 TL'ye sistemime uyacak hangi ekran kartını önerirsiniz?
  8. Solaire of Astora

Televizyon Kafayı Yedi

Geçen yıl İstanbuldan Ankaraya taşındım, Televizyonum nakliye kamyonunda gelirken hasar almış sanırım, çift gösterme gibi bir problemi var. Panel arızası yaşıyorum muhtemelen. Sizce bu televizyonu tamir ettirebilir miyim? Sahibinden'e ilan açtım, satmayı düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz...
  9. Solaire of Astora

🔥İndirim Havit Gamenote MS975WB Wireless Mouse 703 TL

Bizzat kullandığım ve memnun olduğum bir mouse, yanında örgü kaplama şarj kablosu da geliyor. Şarjı minimum 3 gün gidiyor. Aktif olarak LOL ve CS2 oynuyorum, fazlasıyla işimi görüyor. Son 1 yılın en düşük Akakçe fiyatı, ihtiyacı olanlar yararlansın...
  10. Solaire of Astora

Papara Alternatifi Banka Önerisi

Papara'nın kapanmasının ardından bankasız kaldım, acilen yeni bir alternatife ihtiyacım var. Yaşım 25, işsizim. Gösterebileceğim herhangi bir gelirim vs. yok. İbanla ailemden para alabileceğim, aylık 3-4k limitli bir kredi kartım olsa işimi fazlasıyla görür. Yaşadığım ilçede hiçbir banka şubesi...
  11. Solaire of Astora

CS2 Satış Sitesi Tavsiye

Envanterimdeki kasaları dönüştürmek istiyorum, Papara kartım çoğu sitede kabul görmediği için farklı bir banka hesabı açacağım. Az komisyon alan ve 100%100 güvenilir site tavsiyeniz var mı kasa satmak için?
  12. Solaire of Astora

CS Floatda Satılan Skin Parası Nasıl Çekilir

CS envanterimi bu sitede satıp nakite çevirmek istiyorum. Lakin papara hesabıma çekebilir miyim bu parayı onu merak ediyorum. Başka banka hesabım yok, papara ibanina yatmazsa para içerde yanar diye korkuyorum.
  13. Solaire of Astora

İ5 6500 ve GTX 1660Tİ-SUPER Darboğaz Yapar Mı?

İ5 6500 işlemci ve ilanımda gördüğünüz RX 570 4GB ekran kartına sahibim. Wuchang ve Elden Ring oynayabilmek için kartımı satıp yerine GTX 1660 SUPER VEYA 1660Tİ almaya karar verdim. Kartıma müşteri buldum az önce, lakin kartı satıp satmama konusunda kararsızım. Bu işlemciyle RX 570'den bu...
  14. Solaire of Astora

Bölgeme Uygun İSS Önerisi

Ankara Akyurt/ Beyazıt Mahallesinde yaşıyorum. Türk Telekom taahüdüm 9 gün sonra bitecek, yeni bir İSS arayışındayım. Benim için öncelik ucuz olması. Hangi İSS'yi tavsiye edersiniz?
  15. Solaire of Astora

Steam Bakiyemi Nakite Çevirmek İstiyorum

35 dolar civarı bir bakiyem var, bu bakiyeyi nasıl nakite çevirebilirim? Bir kaç kişiye ucuz fiyattan oyun gönderdim, fakat şuan oyun atacak kimse bulamıyorum. Başka hangi yolla nakite çevirebilirim bu parayı
  16. Solaire of Astora

Mouse ve Kulaklık 2.4 GHz Dongle'ları çatışıyor

Havit MS975WB wireless mouse'a ve Havit Fuxi H3 kulaklığa sahibim, kasamın ön tarafında usb portu olmadığı için mecbur iksini de kasanın arkasına takıyorum. Mouse dongleını direkt kasaya, kulaklığın dongleını da usb çoklayıcı üzerinden kasaya bağlıyorum. Elimden geldiğince ikisini ayırmaya...
  17. Solaire of Astora

Steam Oyun Alınamıyor

Bir arkadaşa cüzdan bakiyemle hediye oyun göndereceğim, fakat böyle bir uyarı alıyorum. Steami kapatıp açtım, modemi resledim hala aynı sorun devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
Geri