Arama sonuçları: *

• Users: ThyKe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ThyKe

Kingston Ram Sorunsuz Çalışır mı

https://www.epey.com/bellek-ram/kingston-fury-beast-kf432c16bb1-16.html https://www.epey.com/bellek-ram/kingston-beast-kf432c16bb-16tr.html Bu iki ram sorunsuz bir şekilde çalışır mı. Üstteki elimde olan alttaki olanı almayı düşünüyorum. Dual channel da bi sıkıntı olur mu? Anakart Asus Prime...
  2. ThyKe

Ekran kartı değiştim renkler patlıyor

1050ti ekran kartından 1650 ekran kartına geçtim ve renkler patlamaya başladı ddu dan ekran kartının eski sürümünü falan temizledim ama işe yaramadı. Nvidia denetim masasından Dijital Vibrance düşürünce düzeliyor ama o zamanda canlı olmuyor. Vga kablo hdmi dönüştürücü ile bağlı ekran kartına.
  3. ThyKe

HDD TAKINCA PC AÇILMIYOR

Bilgisarayımda 50 gbm2 ssd var ve ayriyetten 1 tb hdd vardı ama hdd son 1 haftadır takılıyken pc acılmıyor asus yazısı yükleniyorda kalıyor 2-3 senedir hiç bir sorun yoktu çalışıyordu. HDD içinde 400 gb sadece videolar var oyun videoları başka bişey yok.
  4. ThyKe

Nvidia Geforce Experince Kayıt Ses Ayarlama

Nvidia geforce experince kayıtı başlatıyorum ama oyun sesini kaydetmiyor. Windows ses ayarlarında Nvidia Contanier ayarlı ama olmuyor. Yeni kulaklığa geçince oldu Razer Blackshark v2 x 7.1 Software kullanmam gerekiyor kulaklık diğer türlü düzgün ses vermiyor.
  5. ThyKe

Çözüldü✓ 1660 Super için 650 watt psu yeterli mi?

1050 ti ekran kartım var ve arkadaşım evga 1660 super sc ultra ekran kartı verecek psu 650 watt ama everest bir sıkıntı olur mu
  6. ThyKe

Windows boot manager

Bu hatayı bugün aldım ve nasıl çözeceğimi araştırdım ama çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz? Anakart Asus Prime B350M-K
  7. ThyKe

speedtestte internet 5 mbps oyun yüklerken 500 kb

internet speed testte 5 mbps alıyor oyun yüklerken 500 kb sorun nedir bilen var mı ?
  8. ThyKe

bilgisaray çalışıyor ekran acılmıyor

Bilgisarayım açılıyor ekran gelmiyor sinyal yok diyor Çözüm olarak ramleri silgi ile sildim bios pilini cıkardım taktım hdm kablosunu ana karta taktım ram yerlerini değiştim ama düzelmedi youtubede bunlar yazıyordu yaptım olmadı başka çözüm var mı? Monitöe daag önce çalışıyordu
  9. ThyKe

Faremde sıkıntı var hızlı çevirince sabitleniyor dönmüyor

Faremde sıkıntı var cs go dayım fareyi hızlı çevirince dönmüyor ortaya doğru sabitleniyor sonra yavaş çevirincede anca dönüyor 3 tane farede denedim aynısı oluyor faredemi sıkıntı var yoksa bilgisaray damı sıkıntı var. Bi ayar falan mı kapattım böyle oldu acaba yardım ederseniz sevinirim.
  10. ThyKe

Çözüldü✓ hard disk im 1 tb ama PC de 500 gb gözüküyor

Hard diskim 1 tb bilgisaraya takınca 500 gb gözüküyor çözümü nedir acaba?
Geri