Arama sonuçları: *

• Users: FurkanK-_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

R5 3600 - İşlemci boşta 60, oyunda 95 derece, çözümü nedir?

Ryzen 5 3600 boştayken sıcaklık 60 küsürlerde 1el cs atıyorum 95 lerde sistemi daha test etmeye baslayali bir kac saat oldu bunun cozumu nedir epey bi ucret odeyip aldik çözümü varmidir
  2. F

Cpu sıcaklığı sorunu

Cpu sıcaklığı biostayken 60 derecelerde bu normal mi?
  3. F

Fan kontrolü

Arkadaşlar merhaba 4adet fanı fan kontrolcü vasıtasıyla anakarta bağlamayıp direk satadan güç versem bir sıkıntı olur mu ?
  4. F

Pc'ye güç verme

Ekran kartı olmadan anakarta güç versem bir problem olur mu fanlara güç gidip gitmediğini kontrol edicemde.
  5. F

Anakartsız PSU Çalışır mı?

Anakartsız Power supply çalışır mı?
  6. F

Yardım Bağlantılar

Fan kontrolcüden çıkan sata kablosuna güç vermek için psudan çıkan habgi kabloya bağlamam gerek
  7. F

Argb ATX anakart

Sistem Ryzen 5 3600 Sapphire pulse rx 5600xt M.2 ssd 2*8 ram Kasa Dark vision pro fanlar argb destekli Bunlar kesin aldığım parçalar değişiklik olmayacak lakin aldığım anakart argb destekli değil ve mAtx onu iâde edicem. Sizden sistemime uyacak Argb ATX anakart önermenizi rica ediyorum...
  8. F

Aerocool KCAS PSU Nasıldır

https://www.teknobiyotik.com/aerocool-700w-80-bronze-kcas-plus-serisi-guc-kaynagi-ae-kcasp700.html Yorumlarınızı bekliyorum.
  9. F

PSU abartmışmıyım?

Sistem Ryzen 5 3600 Asus tuf b450M plus gaming 2*8 ram rgb Sapphire pulse rx 5600xt M2ssd rgb Rgb detayını yazdım ama çok bi etkisi yoktur herhalde Psu 700w 80+
  10. F

Anakart pwm

Aldığım kasada PWM bağlantısı var fanların hızın kontrol edebileceğim bir özellik fakat aldığım anakartta böyle bir giriş var mı bilmiyorum. ASUS TUF B450M-PLUS GAMING AMD B450 AM4 DDR4 4400MHZ MATX ANAKART 1.046,50 TL yerine 864,99 TL...
  11. F

İtopya Anım

Bugün itopya müşteri hizmetlerine bağlanabildim mi? Verilen rakamları 5-10 sıra yanlış hatırlıyor olabilirim.Her neyse ilk aramada 70 küsürüncü sıradaydım 19.dk'da telefonum çaldı aramayı beklet yerine aramayı sonlandıra bastım bu birr ikinci aramaya gelelim yine 70 küsürdeydim 46 dakika...
  12. F

Aerocool PSU Nasıldır

Merhabalar sipariş verdikten sonra sormam biraz tuhaf olacak ama forumda bazı power supply lar için yapılan yorumlar korkutucu özellikle c4 gibi Bu sizce nasıl https://www.teknobiyotik.com/aerocool-700w-80-bronze-kcas-plus-serisi-guc-kaynagi-ae-kcasp700-30266.html
  13. F

İşlemci fanı

Ryzen 5 3600 için işlemci soğutucu arıyorum argb fanların çalışması için anakartta 3 pin giriş argb girişi olmak zorundamı. Mevcut anakart ASUS TUF B450M-PLUS GAMING AMD B450 AM4 DDR4 4400MHZ MATX ANAKART 1.046,50 TL yerine 864,99 TL...
  14. F

300 TL ye Kadar Kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar max300₺' ye kulaklık önerebilir misiniz?
  15. F

R5 3600 & 5600 XT Darboğaz olur mu

Ryzen 5 3600 Sapphire 5600 xt pulse Asus tuf b450m plus 2*8 3200mh ram
  16. F

Dark Vision Pro Kasa Argb desteği

Merhabalar Aldığım kasa https://www.teknobiyotik.com/dark-vision-pro-4x12cm-dual-argb-fanli-tempered-glass-on-ve-yan-panel-usb3-0-atx-oyuncu-kasasi-dkchvisionpro.html Argb destekli sanıyorum ki fanlar 3 pinli Anakartta 4 pin giriş varsa uyumlu çalışır mı Not: senkronize olmasına gerek yok...
  17. F

7500 TL' Sistem Sizce olmuş mu?

Arkadaşlar 7500₺'ye olmuş mu pc toplama hakkında çok bir fikrim yok araştırmadan alıp pişman olmaktanda korkuyorum. Parça önerilerinizi bekliyorum.
Geri