Arama sonuçları: *

• Users: ededilzih
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

75 Hz üstü monitör gereksiz olabilir

Kısa cevap şu ki, siz bu kareleri bilinçli olarak kaydedemiyor olabilirsiniz, ancak gözleriniz ve beyniniz bunların farkında olabilir. Örneğin, birçok kişinin en üst sınır olarak kabul ettiği saniyede 60 kare hızını ele alalım. Bazı araştırmalar beyninizin, uzmanların düşündüğünden çok daha kısa...
  2. E

Trafikteki kamyon ve tırların patlamaya hazır bomba olması

Bugün Limana yakın kısımda yürürken park etmiş birkaç tır ve kamyonun lastiklerine baktım. Aracın çeker lastiklerinin yeni ancak ön lastikleri eski ve bitik durumdaydı. Bunlar hep büyük firma tırları ve 2-3 yaşında araçlardı. Adamlar resmen yokuşta araç çeksin yolda kalmasın diye çeker...
  3. E

2. el araç alanlar gizli kusur nedeniyle madur oluyor

30 yıldır otomotiv sektöründe emek veren Ural, 30 yılın sonuna geldiğinde baktığı araç sayısı yaklaşık 50 bine ulaşsa da onun bile bulamayacağı bazı gizli kusurların olabileceği aktarıldı. Bununla ilgili Ural "Kilometre başta, tramer bunun yanında. Onun dışında şanzıman hataları olabiliyor"...
  4. E

AOC 4300 TL ye düşmesine rağmen MSI monitörler daha çok satmış

Dün incehesap gaming gecesinde AOC 4300 TL'ye düştü. Buna rağmen 1.- 3. ve 5. en çok satan monitörler MSI monitörler oldu. Hatta indirime girmeyen MSI monitörler bile çok satmış durumda. Forumda Msi önermeyenler çok vardı o nedenle kafamda soru işaretleri oluştu
  5. E

Ekran kartı frametime 4-5 ms ise 1 ms monitör gerekli midir?

Bu soruyu birçok YouTube kanalına sordum cevap alamadım. (dh, Technopat, Donanım Arşivi vb.) Rekabetçi oyunlara bakıyorum ekran kartı frametime dediği ekran kartının görüntüyü üretme zamanı 4-5 ms civarında geziyor. O halde 1 ms gecikmeli monitöre gerek var mı yoksa 4 ms gecikme değerli...
  6. E

Multiplayer oyunlar 20 ms pingleri tolere ediyor olabilirmi?

Counter Strikeda Pingi 20 ms civarı olan birini izleme modunda gördüm aslında tam isabetli atış yapmıyordu ama herkese headshot atıyordu. Acaba farklı ülkeden servera giren 20 ms hatta 30-40 ms pingi olanlar için oyunda bu gecikmeyi tolere edecek şekilde ayarlama yapılıyor olabilir mi?
  7. E

Esenler otogardan Karaağaç(Büyükçekmece) ye toplu taşımayla nasıl gidilir?

İBB İnternet sitesinde 3 vasıta ve 4 km yakın yürüme diyor ama grafikte yürüme kısımlarını göstermemiş. Bir hata var sanırsam.İstanbulda toplu taşımayı gösteren bir mobil uygulama var mı güvenilir? Ya da oralara yakın oturanınız varmı İETT web sitesindeki gösteren doğru mu? önce 14 , sonra...
  8. E

2 gb ramli eski laptop için hangi Linux kurmalıyım?

İşlemci 64 bit destekliyor. 2 gb ram var . Sadece youtube ve internet gezintisi için win 7 ile birlikte kullanıyorum. Acaba Linux yüklersem birazdaha sade ve hızlı kullanabilir miyim diye düşündüm. Tavsiyeniz nedir?
  9. E

Düşmeye karşı dayanıklı telefonlar hangileri?

Kardeşim yine telefonunu düşürmüş ekranı kırıldı . Servise ekran değişimine yollasak bu seferde telefonu bozup geri yolluyorlar. O nedenle artık darbeye ve suya dayanıklı telefon almayı düşünüyoruz. Hangi telefonlar var tavsiye edebileceğiniz?
  10. E

Sınırsız Youtube ve İnternet avantajı olan hangi operatöre geçmemi önerirsiniz?

Araştırdığım kadarıyla PTTcell ve Türktelekomun kampanyalı paketleri var. Bunlarda youtube ayrı olarak satın alınıyor. Sizin öneriniz ne olur? Sınırsız Youtube ve İnternet avantajı olan hangi operatöre geçmemi önerirsiniz?
  11. E

Barossa Jedi 750 (Jinan) motosiklet 0-100 hızlanması kaç saniye?

Mot. ist. 4,5 saniye demiş yurt dışında 3,8 sn GPs ölçümleri olan video da gördüm. Kafam karıştı. Jedi 750 sahipleri varsa 0-100 kaç saniye bilgi verebilirlerse çok iyi olur. Zira NK 650 zaten 4,5 saniye ve %15 daha ucuz fiyatı var şu anda. Jedi 750 ise MT07 ye rakip bir motosikletti ve 3,8...
Geri