Arama sonuçları: *

• Users: dörtgöz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Yardım 60.000 TL ye Hangi GameGaraj Laptop Alınır?

merhaba arkadaşlar birkaç haftadır laptop arıyorum her markanın sorunu var sanırım bu markayı çok önerdiler hemde aşşırır önerdiler bende baktım fiyatlarına göre çok güzel parçalar takmışlar bir sürü model var sizce bütçeme göre hangi model alınır link olarak atarsanız inceler satın alırım...
  2. D

Sert kılıf ipada zarar verir mi ?

merhaba arkadaşlar yeni ipad aldım Trendyoldan kılıf aldım bugün geldi baya beğendim rengini vs arka tablete geçen kısım baya sert elinle tıklatınca tık tık ses geliyor bu uzun kullanımda tablete zarar verirmi yamulma vs olayı var ipadlarda bu kılıf tetiklermi onu kılıf bu...
  3. D

Yardım Hp victus 16 alınır mı ???

abim yazılım mühendisliği için laptop arıyor bunu bulduk buraya sorayım dedim ne diyorsunuz alınır mı bu bütçede başka ne alınır sağlam üzmeyecek herkes game garaj öneriyor ama onu almak istemiyor... link şu' https://app.hb.biz/1iItWNvYICID
  4. D

Yardım Pozitif Teknoloji güvenlir mi ?

iPad A16 alacağım güvenilir mi bu site 14.400 e satıyor güvenli değilse hb den alacağım 15.200e geliyor
  5. D

Yardım Apple Pencil 1.Nesil mi ? Usb-c mi ?

Merhaba arkadaşlar iPad A16 alacağım saçma bir şekilde Pencil 2.Nesil uyumlu değil. 1.Nesil veya Usb-c versiyonunu almalıyım. Sizce hangisini almalıyım 1.nesilde yapışma özelliği vs yok ikiside kablodan şarj oluyor.
  6. D

Yardım IPad A16 - usbc pencil - kılıf - koruma-adaptör 20.000 TL alınır mı?

Arkadaşlar başlıktaki parçaları alacağım tabletle beraber toplam 20k yapıyor alınır mı değer mi ?
  7. D

Yardım Tabletten Anlayanlar akıl verebilir mi ???

Merhaba arkadaşlar bu aralar bir tablet almayı düşünüyorum düşünüyorum ama net alıcam yani almak zorundayım sınava çalışıyorum mezunum kitaplar çok pahalı ve tek kullanımlık oluyor bildiğiniz gibi yani sınav senesinden sonra bir işe yaramaz onun yerine abimde tablet al dedi bende düşünüyordum...
  8. D

Yardım İPad A16 Alınır mı ?

merhabalar bu tablet alınır mı ? ders için alacağım için ayrıca kalem vs almam lazım. öneri varmı başka cevapları bekliyorum.
Geri