Arama sonuçları: *

• Users: 35Yavuz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 3

9070xt ekran kartımdaki coil whine derecesi normal mi

Arkadaşlar yeni rx 9070xt ekran kartı aldım ve aşırı bir coil whine sesi var gibi. Videosunun linkini aşşağıya koyacağım. Videodaki hali 270w çekerken çıkardığı ses. Çektiği güç 300w a geldiğinde ses daha da artıyor bu kadarı normal midir.
  2. 3

Iki güç kaynağı arasında kaldım yardım

MSI PSU MPG A850G ile Asus Tuf GAMING-850G arasında kaldım. fiyatları aynı 100tl fark var sadece. sizce hangisini tercih etmeliyim. nebi akgünün güç kaynağı rehberinde var bu iki güç kaynağı. asus B segment, MSI da A segment olarak geçiyor ama bileemdim. sizce hangisi alınmalı
  3. 3

Oyun oynarken durduk yere vram kullanımı artıyor

Arkadaşlar yeni rx 9070xt ekran kartı aldım. Rdr2 oynarken başlangıçta 8gb olan vram kullanımı aynı sahnede bir süre sonra 16gb ye dayanıyor. Bunun bir çözümü var mıdır anormal bir durum olduğu belli acil yardım
  4. 3

Güç kaynağım bu sisteme yeterli mi

Kolay gelsin. Sistemim şu şekilde: Sapphire pulse rx 9070xt Amd ryzen 5 7500f Asus prime b650m-r 32 fb ram 1tb ssd 240mm sıvı soğutma. Elimde fsp hydro k-pro 750w 80+ bronze güç kaynağı var sıkıntı yaratır mı bana yoksa yeterli midir hocalarım.
  5. 3

Oyun oynarken ara sahnelerde cızırtı

Hocalarım kolay gelsin. Yeni bir sistem topladım ve ilginç bir sorunum var. Bilgisayarda oyun oynarken çok düşük bir coil whine sesi geliyor ama bu ses sadece ara sahnelerde, oyunu durdurunca haritayı açınca falan geliyor. Bazen de mesela youtubede gezinirken mousenin tekerleği ile sayfayı...
  6. 3

Sapphire 9070xt pulse alınır mı

Hocalarım geçenlerde palit marka rtx 5070 ekran kartım için bir konu açmıştım. Kart aşırı çok sıcak çalışıyor ve aşırı fazla coil whine var. Satıp sapphire pulse 9070xt almak istiyorum. Çünkü güç kaynağımda 2x8 pin var. Biraz araştırdım sapphire pulse hakkında pek olunlu şeyler duymadım sizce de...
  7. 3

Elimdeki psu rx 9070xt ye uyar mı

Arakaşlar elimde fsp marka kasa var. Kasada fsp hydro k pro 750w 80+ bronz psu var. Bu güç kaynağı rx 9070 i besleyebilir mi. Aklıam takılan en büyük şey de 1x24 pin kablo var ve üstünde 300w yazıyor. 9070xt yük altında 300 w rahatlıkla geçiyor. Ne yapmam gerek
  8. 3

Msı mı asus mu tercih etmeliyim

Herkse kolay gelsin. Yeni bir ekran kartı alacağım. İki ekran kartı arasında kaldım. Benim için en önemli şey soğutma performansı. Tasarım çok umrumda değil. Performans zaten hemen hemen bütün ekran kartlarında aynı. Söz ettiğim ekran kartları. Asus prime rtx 5070 ve msı rtx 5070 12g gaming...
  9. 3

Bu kablo fan çıklayıcı kablo mu

Arkadaşlar anakartım asus prime b650m-r. Kasama ekstra 2 adet fan takmak istiyorum ama anakartımda tek giriş var. İnternetten fan çoklayıcı bakacakken anakartımın kutusunun içinden bu kabloyu gördüm. Bu fan çoklayıcı mı?
  10. 3

Ekran kartı bazı oyunlarda 78 dereceyi görüyor

Hocalarım kolay gelsin. Yeni sistem topladım. Ekran kartı palit 5070. Ekran kartım rdr2 2k maksimum ayarlarda dlss kapalıyken 74-75 dereceyi görüyor. İşlemcim 55-65 derece seviyelerinde. Battlefield 1 de 2k her şey maksimum ayarlarda ekran kartım 78 dereceyi gördü. Ama uzun süre orda kalmıyor...
  11. 3

Hem önde hem arkada egzoz fanı olur mu?

Arkadaşlar yeni pc aldım. Kasadaki fanlar hakkında bişey aklıma takıldı. Kasada 240mm sıvı soğutma bar. Fanları üst tarafta ve içeri üflüyor. Kasanın ön tarafında da 3 adet fan var. Bu fanların hepsi içeri üflemesi gerekmiyor mu bir tanesini egzoz fanı yapmışlar. Kasanın arkasında bir tane egzoz...
  12. 3

Sizce bu iki ssd arasındaki fiyat farkını vermeye gerek var mıdır

Aralarında ciddi bi okuma yazma farkı var gibi . Sizce bu fiyat farkını vermye değer mi. Bütcem sınırlı eğer çok fazla fark edecekse vereyim
  13. 3

Donanım arşivi 5070 sistem Aıgo sıvı soğutma

Arkadaşlar vu videodaki hazır sistemi aldım ama sistemdeki sıvı soğutma(videoda 120mm ama 240mm aldım) kafama takıldı sizce sorun yaratır mı. Donanım arşivine çok güvendiğim için aldım normalde çok bildiğim bi marka değil
  14. 3

Asus rog strix XG27ACS aşırı ışık sızması

Arkadaşlar bu gün yeni monitör aldım. 2k ips bir panele sahip. İps panellerde ışık sızması olabilecek bir durum evet biliyorum ama sizce bu denli olması normal mi yoksa bana mı öyle geliyor. İlk monitörüm. İlk fotoğraf kameranın iso değerini biraz kıstığım hali. İkinci fotoğraf da normal iso...
  15. 3

Bilgisayar topluyorum işlemci ve ekran kartı arasında kaldım

Sistem topluyorum. İki şey arasında kaldım. Birincisi rx 9070XT ekran kartı ve ryzen 5 7600x li bir sistem mi. Yoksa rtx 5070 ve amd ryzen 7800 x3d li bir sistem mi. Sizce 9070Xt almak yerine o fazlalığı işlemciye yatırıp ryzen 7800x3d mi almalıyım. Yoksa işlemciye vereceğim fazla parayı ekran...
Geri