Arama sonuçları: *

• Users: Saturn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Saturn

İstanbul Turknet Rezilliği

İstanbul Zeytinburnu'nda oturuyorum , Bu son iki haftada internetin 4.gidişi gittiğinde de öyle 1 2 saat de değil gün boyu gelmiyor ve işin kötü yanı evde mobil veride çekmiyor.Turk telekom kullanırdık eyvallah 30 40 megabit çekerdi ama ayda yılda 1 giderdi.Bunlar kablolarla fingirdeşmiyorlarsa...
  2. Saturn

Döl İsrafı,At Hırsızı gibi isimler

Böyle isimler lazım acilinden yazarsanız cok mutlu oluruz:hoba:
  3. Saturn

Instagram takipçi listesinin sadece bir kısmı gözüküyor

Herkesin takip takipçi listesi gözüküyor fakat o kişinin takip takipçi listesinin çok azı gözüküyor ve kendi takip listeme girdiğimde herkeste mesaj gönder yazarken bir tek o kişide takip yazıyor (ikimizde birbirimizi takip ediyoruz) sebebi nedir ?
  4. Saturn

Part Time iş bulma İstanbul

Mezuna bıraktım gün içinde ders çalışıyorum ama çok boş geçiyor günler bari bi işte çalışıp harçlığımızı çıkaralım dedim.Avrupa yakasında part time şekilde nasıl iş bulabilirim herhangi önerdiğiniz bişey var mıdır ?
  5. Saturn

Troll Nick önerisi lazım

yetimdoven , hanimkelesigetir gibi anladiniz iste o tarzi nick onerileri lazim
  6. Saturn

YKS Tercih Ne Yazabilirim?

Sayısal 149k yapmışım kimyaya ilgim var onun dışında öyle çok bir ilgim yok.İleride iş sıkıntısı çekmeyeceğim ne yazabilirim? Yani adam akıllı hiç çalışmadım maksimum gün içinde çalıştığım 3 saat falandır ne diyorsunuz
  7. Saturn

İstanbul Avrupa yakası sevgili nereye götürülür acil

Beyler doğum günümde buluşucaz.Şöyle güzel bir kafe -manzaralı- sonrasında avm ya da (hava çok sıcak ondan dolayı) ya da mekan gezebileceğimiz bir rota lazım hocalarım acilç
  8. Saturn

İstanbul'da Sevgiliyle yapılabilecek aktiviteler

Beyler hafta içi sessiz,sakin bir yer ya da aktivite önerebilir misiniz (Avrupa Yakası)
  9. Saturn

500 600TL muadil parfüm önerisi

Parfümleri hiç bilmiyorum böyle yaza gidicek çok ağır olmayan koklattıkça koklatıcak bir öneriniz var mıdır?
  10. Saturn

Kızdan Aniden Gereksiz Soğuk

Kızla öncesinden 2.5 ay kadar konuşmuştuk ve yine aynı bu şekil soğuk yaptı bunun tepkisini yaptığımda ise engel yemiştim. 5 ay sonra engeli açtı yazdı.Diğer kızlarla konuşabilirdim ama bilmiyorum onda takılı kaldım.Engeli açtı yazdı vs. derken öncekinden çok daha ilerletmiştik bana güzel...
  11. Saturn

Bu tarz kitap nerden bulabilirim?

Kumaş kitap diye geçiyormuş.Sevgiliye hediyelik nerden bulabilirim?
  12. Saturn

VShop Güvenilir midir?

https://vshop.one/ Uygulamanın kodlarını falan paylaşmışlar bazen pcyi açmaya çok üşeniyorum kullanılır mı?
  13. Saturn

Şimşek Bıçak Alınır mı?

2,3 yıldır oynuyorum ama hiç bıçak almadım sadece bp bıçağı var.İlk ve son güzel sağlam bir bıçak almak istiyorum.Aklımds RGX karambit , RGX kelebek , Yağmacı karambit vardı markete gelirsem alacağım.Şimşek bıçağı inceleyeyim dedim baya güzel geldi ama sanki elde biraz küçük duruyor.Bu 4'ü...
  14. Saturn

Zirvepin güvenilir mi?

Galiba internetteki en ucuz vp sitesi hakkında konu bulamadım daha önce alışveriş yapan var mı? 1745237332 https://www.zirvepin.com/
  15. Saturn

Sevgiliyle İstanbul'da Nereye Gidilebilir?

İstanbul Avrupa yakası.İnternette arattığımda sultanahmet falan diyorda çekmiyor insanı.Vapur düşündüm bize biraz uzak kalıyor.Bildiğiniz güzel vakit geçirebileceğimiz aşırı pahalı olmayan önerileriniz var mıdır?
  16. Saturn

Vans Knu Skool Giyen Var mı?

Ayakkabı bol bir şey dışında giyilmez gibi duruyor resimlerde kaba gibi.Kullanan var mı rahat mı? Bol birşry dışında giyilebilir mi?
  17. Saturn

Diş Teli gevşemiş mi?

İki diş arasındaki tel normalde dümdüz olurken sol en arka iki dişimin arasındaki tel bu şekilde ve elimde hafif yukarı aşağı yaptırabiliyorum.Bu durum normal bir şey mi yaşayan var mı? ona göre pazar günü doktora gidip düzelttiricem.(Resimde iki diş arası yeşil çizgideki gibi durum)
  18. Saturn

Kulak Deldirme Fiyatları Ne kadar?

Tek kulak fiyatı ne kadardır? Tabanca,iğne vs. değişiyormuş son zamanlarda deldirenler ne kadar?
  19. Saturn

Yardım Paypal Hesabı Açabilir miyim?

Elimde sağlam para edicek bir oyun hesabı var ama Türkiye'de alıcısı yok.G2G gibi sitelerde PayPal istiyor.Herhangi bir PayPal açma şansım var mı? Varsa nasıl açabilirim? Gerekirse aile üyelerinin adına açabilirim (17 yaşındayım?)
  20. Saturn

680TL Mouse Önerileriniz

680i geçemem 680tl kaldı.Bu bütçede alabileceğim beyaz tercihim mouse önerebilir misiniz?
Geri