Arama sonuçları: *

1. keremonl1ne

Yardım Ikinci el iphone 15 pro önerir misiniz konuda detay var

ikinci el bir iphone 15 pro buldum değişensiz temiz yurt dışı ama bu yıl aralık başında kapanacak ocakta tekrar açılacak pil sağlığı 90 değişen herhangi bir parçası yok fiyat 24k kutusu şarj aleti var almamı önerir misiniz
  2. keremonl1ne

Aldığım psu beni memnun eder mi

sistemim ryzen 5 7500 f rog strix rx 6650 xt psu dark force 600w diye dandik bir psu ve kullanmaya başladığımdan beri bir cızırtı geliyor psudan sanki elektrik kaçağı sesiymiş gibi ama elektrik kaçağı değil bir kere de voltaj dengesizliğinden pc boştayken kapandı hatalar kısmından baktığımda...
  3. keremonl1ne

Psu önerisi verir misiniz

rog strix rx 6650 xt ryzen 5 7500 f kullanıyorum psum dark force 600w dandik bir şey cızırtı sesleri var kendisine de pek güvenmiyorum bu yüzden psu önerinizi bekliyorum 600-650-700 w
  4. keremonl1ne

Ryzen master hangisini indirmem gerek

ryzen 5 7500 f işlemcim için hangisini indirmem gerekiyor
  5. keremonl1ne

Bilgisayarı açtığım zaman ses geliyor 5-10 dk içinde gidiyor

arkadaşlar pcyi toplayalı 1 ay oldu parçaları ikinci el temiz şekilde topladım yalnız bir sorunum var en başlarda pcyi çalıştırınca vızıltı geliyordu ama azdı ve 5-10 dk içinde komple gidiyordu o ses ama zamanla bu ses arttı yine 5-10 dk sonra geçiyor ama sanki araba çalışıyor gibi bu ses neyden...
  6. keremonl1ne

1000 1500 bandına kulaklık önerisi

1500 liraya kulaklık önerir misiniz bilgisayar için valorant tarzı oyunlar oynuyorum
  7. keremonl1ne

Google maps yorum kaldıran var mı önemli

Google mapsdeki isletmem de kasten atılmış yorumlar var bu yorumları kaldırtmak istiyorum bu işi yapabilen varsa iletişime geçelim ücreti konuşuruz
  8. keremonl1ne

Yardım Akım korumalı priz önerisi verir misiniz

3 lü Akım korumalı priz önerir misiniz bütçe 300-400 lira Fiyat performans bir priz olursa iyi olur
  9. keremonl1ne

Yardım Lütfen PSU önerir misiniz

Sistemim Ryzen 5 7500f Rog strix RX 6650xt Tforce vulcan 16x2 6000 MHz ram Asus prime b650m-r Bu sistem için PSU arıyorum kaliteli fiyat performans Bütçem 2000 lira
  10. keremonl1ne

İşlemci ve ekran kartıma göre 2k monitör mu alayım 1080p mi

İşlemcim ryzen 5 7500f Ekran kartı rog strix RX 6650xt Monitörü 1080p mi almaliyim 2k mi almalıyım Valorant LoL tarzı oyunları oynuyorum Monitör hangisini alayım darboğaz yapar mı yaparsa hangisinde yapar tavsiye verirseniz çok mutlu olurum
  11. keremonl1ne

Asus tuf 27 inç 165 hz VG279Q1A önerir misiniz

Asus tuf 27 inç 165 hz VG279Q1A önerir misiniz İkinci el 4000 liraya bir yıl garantili buldum almamı onerir misniz
  12. keremonl1ne

4-5k civarında ikinci el monitör önerir misiniz 165hz civarında asus

4-5k civarında ikinci el monitör önerir misiniz 165hz civarında asus
  13. keremonl1ne

İstanbul Ankara arası yurt içi kargo ne kadar surer

İstanbul'da Beyoğlu'ndan Ankara mamaga anlaşmalı kargoyla kargo gönderdim yurtiçi ile bugün saat 3 de ne zaman karşıya ulaşır bilgisi olan var mı
  14. keremonl1ne

Akım korumalı priz önerir misiniz

Bilgisayar topluyorum bir yandan o aklıma geldi akım korumalı priz gerçekten önemli mi önemliyse hangisini önerirsiniz bilgi verir misiniz
  15. keremonl1ne

Bu sistemi topladım sizce nasıl tavsiye bekliyorum

İşlemci ve Rami aynı kişiden ikinci el aldım 8 aylık ürünler garantili ikisi toplam 7000 Ryzen 5 7500f T-Force Vulcan Black 32 GB (2x16) 6000 Mhz Anakart olarak Asus prime b650m-r aldım kapalı kutu kullanılmamış 3800 Ve ekran kartı olarak Asus rog strix RX 6650 XT aldım 7000 liraya bir yıl...
  16. keremonl1ne

Bilgisayar parçası nasıl güvenli kargolarım

Merhaba İstanbul'dan Ankara'ya abimin yanına bilgisayar parçalarını kargolayacagim ama zarar görmeden nasıl gönderirim bu parçaları ekran kartı işlemci ram anakart Tavsiyelerinizi bekliyorum
  17. keremonl1ne

Ekran kartı alacağım neye dikkat etmem lazim

Rog strix RX 6650 XT alacağım ikinci el ve test etme imkanımız yok ürünün bir yıl daha garantisi devam ediyor Sizce nelere dikkat etmem lazım alirken neyine bakmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
  18. keremonl1ne

Anakartımda Pin Eksikliği Var mı?

Anakart hakkında pek bilgim yok ikinci el aldım bazı yerlerde pin eksik gibi duruyor orijinali mi böyle acaba
  19. keremonl1ne

3-4k civarında ikinci el anakart arıyorum AM5

3-4k bütçem var ikinci el bir anakart arıyorum
  20. keremonl1ne

Ryzen 5 7500F + Tforce vulcan 16x2 ram ikisini ikinci elde 7000 tl anlaştım

Ryzen 5 7500F işlemci ve t force vulcan ddr5 6000 MHz 16x2 İkiside 8 aylık ürün kutu fatura garanti duruyor ve 7000 liraya anlaştım sizce almalıyım uygun mu cevaplarınızı bekliyorum ilk defa bilgisayar toplayacağım yorumlarınız benim için çok önemli
Geri