Arama sonuçları: *

• Users: NosyLT1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Yayıncılık için ışık önerisi

Arkadaşlar yayındayken kameram ışık yetersizliğinden çok kötü çekiyor o yüzden ışık almam lazım bende bir tane böyle bir ışık var ama tripodu gitti durmuyo yerinde ya tripod öneri yada beyaz ışık önerisi lazım...
  2. N

Garanti bbva kredi kartı sorunu

Arkadaşlar ben ilk defa banka hesabı açtım garantide ve bir adet muafiyet bir adet bireysel banka hesabı açtım sonra garantinin uygulamasına bir girdim 2 tane banka kartımın yanında 2 adet kredi kartıda gözüküyor ben açmadım ama onlar 2 kredi kartı kaydetmiş hesabıma 20 bin tl lik limiti var ben...
  3. N

Ekran kartı sıcaklığı kaç olunca fanlar çalışır

Arkadaşlar asus prime rtx 5070 var ve fanları eskiden çalışmıyodu son 2 3 haftada fanları 35 36 dereceyken (boşta) ve onun üstüne çıkınca 3 fanda full çalışıyor ve çalışıncada sanki motor çalışma sesi kadar ses çıkıyor ilk önce ekran kartı 35 dereceyken fanlarını çalıştırması normal mi benim...
  4. N

Ekran kartının fanlarından değişik ses geliyor

arkadaşlar ekran kartından tıraş makinesi sesi geliyo ama fanlardan geliyo sanırım 3 fanda çalışıyor ekran kartım rtx 5070 değerler armoury cratede böyle gösteriyor ben anlamıyom bu değerlerden normal mi bu ses bide bu fanlar benim bildiğim ekran kartı ısındığı zaman aktif hale geliyor ekran...
  5. N

Bilgisayarın fanları öncekine göre daha sesli çalışıyor

arkadaşlar fanlarım normale göre daha sesli çalışıyor son 1 hafta yada 1.5 haftadır böyle armoury crateden sessiz kısmına tıklıyom düzelmiyo da anlamadım ne yapmam gerek pc sıcaklığı boşta 36-40 derece
  6. N

5070 ten değişik ses geliyor

Arkadaşlar pc yi ilk açtığım zaman kasamdan böyle sanki elektrikli testereyi ilk bi açarsınız bi ses gelir ya öyle bi ses geliyo ama sadece pc yi açarken sonra kesiliyo ardından ekran kartına kulağımı dayadığım zaman ekran kartının içinden cızırtı sesi geliyor normal mi? ama bildiğimiz cızırtı...
  7. N

Fanlar 4000 rpm zarar verir mi?

Arkadaşlar işlemcim ryzen 7 7800x3d zamanında sıvı soğutucum bozulduğu için garantiye yollamıştım geldiğinde fanları tamir edememişlerdi ve yine 360mm sıvı soğutucumun fanı bozuktu bilgisayarcımda sıvı soğutucunun fanlarını söküp pc nin yedekte 3 fanı vardı onları taktı fakat bilgisayarımın...
  8. N

Kick stripe connect hesabı açma yardım

Arkadaşlar kickte 5 saat yayın yaptıktan sonra Stripe connect hesabı istiyor bunun için ilk sorum: ben 18 yaş altı olduğum için ailemin onayı var bu vergi olayları için ya şirket banka hesabı yada içerik üretici belgesimi ne lazımmış (yanlışsam düzeltin) bunu nasıl alıyoz nerden başvuruyoz...
  9. N

Yayından aldığım kesitleri nasıl paylaşsam?

Arkadaşlar yayıncılığa başladım yayıncılık yapmadan öncede bir kesit hesabım vardı yayıncıların kesitlerini paylaştığım 11.600k takipçisi vardı şimdi az çok neler yapmam gerek biliyorum kesit olarak ama nasıl bir yol çizmeliyim bilmiyorum sizce kendi yayınımdan çıkardığım kesitleri o kesit...
  10. N

Mousem sağa döndürüyom oyunda dönmüyo

Arkadaşlar mousem rampage zenith pro kablosuz 4k wireless son birkaç haftadır herhangi bir oyunda mouseyi sola döndürüyom oyunda tam sola dönmüyo kesik kesit dönüyo sola tam dönmek için 2 3 kere sol yapıyorum sizce bu mouse padten mi kaynaklı yoksa mouseden mi mouse padi ıslak mendil ile baya...
  11. N

850 watt psu önerisi

Arkadaşlar psu alırken nelere dikkat edilmeli hiçbir fikrim yok şuanda 750 watt kullanıyom ama bu psu güven vermiyor kasayı alırken içinde geldi psunun markası bile yazmıyodu sistem parçalarım asus prime rtx 5070 ryzen 7 7800x3d bitfenix cube 2 360mm sıvı soğutucu 16 gb ram bide lianli...
  12. N

Sıvı soğutmamın fanını başka bir fan ile değiştirme

arkadaşlar kasam GameBooster FALCON GB-A750B 750w 80+ Bronze USB 3.0 Mesh ARGB ATX Mid bu sıvı soğutucum ise bitfenix cube 2 bu sıvı soğutucu 3 günde 1 fanı bozuldu tamirden daha bugün geldi bende bu sıvı soğutucunun fanlarını çıkartıp kasamın boşta olan fanlarını taktım bi performans kaybı...
  13. N

Hangisini alma lazım sıvı soğutucu

Arkadaşlar sıvı soğutucu alcam bu fotoğraftaki seçeneklerin arasından hangisini seçiyim sizce ben thermalright frozen warframe olanı beğendim ama sizin tavsiyeniz nedir FOTOĞRAFTA arctic liquid var fakat kasama sığarmı bilmiyom o yüzden 2 tane önerin
  14. N

360 mm sıvı soğucu öneri

arkadaşlar odamda klima yok işlemcim ryzen 7 7800x3d 360mm bide argb desteklerse güzel olur önceki sıvı soğutucum bitfenix cube 2 almıştım 1 haftada fanı bozuldu garantiye gitti yeni sıvı soğutucu alcam bütçe olarak max 5500 tl ye çıkabilirim önerilerinizi bekliyorum
  15. N

750w psu RTX 5070 yeterlimi

Arkadaşlar bir kasa toplamayı planlıyom rtx 5070 ve ryzen 7 7800x3d hazırda var ekstra 7 tane lian li fan lianli O11 dynamic rgb kasa ve bir tane 360mm sıvı soğutucu olcak 750 watt bunların hepsine yeter mi?
  16. N

Sıvı soğutucu garantiden gelme süreci

Merhaba itopyadan bir sıvı soğutucu aldım bitfenix cube 2 1 hafta kullandım sonra 1 fanında sorun çıktı bozuldu 12 ağustosta garantiye gönderdim 15 gün geçti hala gelmedi sıvı soğutucu ortalama garantiden gelme süresi ne kadar sürüyor?
Geri