Arama sonuçları: *

1. K

Klavyemde tuş sesleri farklı çıkıyor yardım eder misiniz

Merhaba arkadaşlar bu hafta içinde havit kb904l aldım ancak daha 1 hafta bile kullanmadan bazı tuşların sesi değişik çıkmaya başladı tuşları switchleri söküp değiştirdim ancak sorun çözülmedi sizce neden olabilir manyetik switch bi klavye bu arada switchleri alıp ters yani yukarı bakan kısım...
  2. K

1 Haftalık klavyede bazı tuşların sesi tiz/farklı çıkıyor

Merhaba arkadaşlar havit kb904l aldım ancak daha kullanalı 1 hafta bile olmadan bazı tuşların sesi tiz çıkmaya başladı bu tuşlar tabın olduğu sırada bi tiz bi normal bi tiz bi normal olarak devam ediyor yardım eder misiniz acaba switchi değiştirdim ancak durum değişmedi tuşu değiştirdim ancak...
  3. K

2 günlük klavyede bazı tuşların sesi değişik geliyor

Merhaba arkadaşlar bu hafta içinde yeni bi klavye aldım klavyenin modeli havit kb904l daha kullanalı 1 hafta bile olmadan bazı tuşların sesi değişik çıkmaya başladı neden olabilir sizce
  4. K

Klavye 8000hz olmuyor

Merhaba arkadaşlar daha bu gün havitin kb904l modelini aldım klavyenin kutusunda 8000hz diyor ama yazılımında böyle bi ayar bulamadım yardımcı olur musuzunuz acaba internette araştırdığıma göre bu kısımda olması gerekiyormuz hz ayarının ama ben bulamadım
  5. K

Havit Gamenote KB904L Kronik sorunu var mı

Merhaba arkadaşlar https://www.incehesap.com/havit-gamenote-kb904l-rgb-tkl-manyetik-switch-mekanik-gaming-oyuncu-klavye-fiyati-82596/ bu klavyeyi almayı düşünüyorum kullanan arkadaslar bu zamana kadar bi sorun yaşadınız mı acaba yada kronik bi sorunu var mıdır önerebileceğiniz bi klavye mi...
  6. K

2500tl klavye önerisi

Merhabalar arkadaşlar yeni bi klavye almak istiyorum elimde maksimum 2700e kadar çıkabileceğim bi bütce var genelde oyun için kullanıcam klavyeyi bunun içinde hz önemliymiş önceden aula f75e bakıyordum ama şimdi havit gamenote kb904l diye bi model buldum bunlar olmasıda şart değil...
  7. K

EPOMAKER X AULA F75 ALINIR MI

Merhaba arkadaşlar bu gün klavye ararken şöyle bir şeye denk geldim https://www.gaming.gen.tr/urun/719910/epomaker-x-aula-f75-siyah-leobog-icevein-switch-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili/ ama epomaker muhabbetini anlamadım sizce bu alınır mı bide...
  8. K

%75 KLAVYE ARIYORUM BÜTCE 2500

Herkese merhaba arkadaşlar %75 klavye arıyorum elimde 2000 2500 civarı bi bütce var önerebileceğiniz klavyeler neler acaba mekanik almak istiyorum tercihende siyah ve sessiz bi switchli olursa sevinirim şimiden teşekkürler
Geri