Arama sonuçları: *

• Users: emir43485
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Bana gerçek itx sistem lazım

itx hazır sistem arıyorum sadece cıoolermasterın baya uzun sistemi geliyor bana gerçek bir itx sistem lazım tek gereken şey am5 olması max 80-85k
  2. E

Manyetik klavye lazım

%75 manyetik klavye lazım bütçe 6-7k keycaplerinden ışık geçsin bulamazsanız keycaps bulun siyah olsun teşekürler
  3. E

85k bütçe tavsiye sistem

bana bir tavsiye sistem lazım mak 85k ama 1-3 k değişebilir anakart sesi çok ucuz olmasın 850w psu ve işlemci çok önemli
  4. E

Bana bir am5 tavsiye lazım

bana ses kartı yeterince güzel olan bir anakart lazım max fiyat 12-13k incehesaptan
  5. E

Max 2000TL oyuncu kulaklığı

bana terletmeycek güzel bir oyuncu kulaklığı lazım hafif olsun kulaklık bulamazsanız iem, sadece trendyoldan alabilirim
  6. E

Mousepad önerisi lazım oyun için

max 600 tl kontrol mousepad
  7. E

Ajjaz ak820 (normal) alınır mı

fiyatı ii
  8. E

1400-1700TL kulaklık önerisi lazım

şşu anki kulaklığın bir 13 yıllık bose kulaklığı sesi ara sıra gidip geliyo çok sinir bozucu yeni kulaklık lazım iem olur ama uzun saatler boyunca kullanabilmem lazım
  9. E

2000TL yi 1 tl bil geçmeyen klavye lazım

bana bi klavye önerebilir misiniz? %75 ve hot swap olsun başka bi şey yok
  10. E

Hangi klavyeyi almalıyım

mchose ace pro ve aula f75 arasında kaldım ikiside neredeyse aynı fiyata bunlardan hangisi almalıyım (mousepad alacağım 90x40) bunları almıyacaksan hangi klavye
  11. E

2000TL bandında bğtçe klavye lazım

merhabalar yazdığım gibi 2000TL bandında TKL ya da %75 klavye lazım sesi ve hissiyatı iyi olsun ama çok gürültülü olmasın ve kablosuza gerek yok
  12. E

800TL mousepad önerisi lazım

max 800TL hibrit/control mousepad
Geri