Arama sonuçları: *

• Users: porkos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Yardım Usb Type-C kablo önerisi

Merhaba öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim oyüzden yanlış yere yazdıysam özür dilerim quest 3 sanal gerçeklik gözlüğüm var yakın zamanda kullandığım kablo kırıldı yerine 5 metre usb 3.0 tercihende hızalı şarj destekleyen ve 90 derece açılı ucu olan bir kablo arıyorum tavsiyelerinize...
  2. P

Quest 3 için Type-C Kablo önerisi

Merhabalar Quest 3 ümü pcye bağlamak için kabloya ihtiyacım var kendim bakındım bişey bulamadım 3metre altı olmamalı ve usb 3.0 olmalı 500 600 TL civarı
  3. P

1 adet Cpu fan girişi

Merhaba B550m A-Pro anakartım var 120mm bi sıvı soğutma satın aldım fakat kasamın sadece 2 fan girişi var (1 cpu ve 1 system) nasıl bağlasam daha iyi olur yada fan hub/splitter benzeri bişey almam zorunlumu ?
  4. P

Minecraft server sistem tavsiyesi

Arkadaşlarla bi minecraft serveri toplayalım dedik 1000 tl bütçemiz var anakart ve işlemci tavsiyelerinizi alabilirmiyim 2.el olur
  5. P

M2 SSD Tavsiyesi 1000tl

1000tl bütçem var 256 gb m2 ssd önerir misiniz?
  6. P

RX580 8GB Siyah ekran sorunu

selamlar 2020nin başında 2.200tl ye 2. el rx580 8gb nitro+ almıştım dün oyun oynarken siyah ekran yiyordum bugün biraz araştırdım internetten aynı sorunu yaşayanlara baktım çözümleri denedim ama olmadı sonra occtden test yaparken vram testine sokunca sorunun aynısı tekrarlandı bende vramlerin...
  7. P

kaspersky taramadansonra ses gitti

arkadaşım kaspersky ile tarama yaptıktan sonra ses gitti kulaklığı ayarlarda gözükmüyor
  8. P

Kuzey Köprüsü 110 derece

Evet başlıkta yazdığım gibi Kuzey Köprüsü 110 derece çalışıyor soğutmak için bir tavsiyeniz varmı
  9. P

fps ekranın hz si kaçsa ona sabitleniyor

başlıkta dediğim gibi fps ekranın hz si kaçsa ona sabitleniyor örneğin rust oynuyorum ekran 60hz de çalışıyor fps 60 a sabitleniyor ekranı 75hz e çıkarıyorum 75 fps sabitleniyor tüm vsync vs gibi ayarları kapamama rağmen böyle oluyor aynı sorun rainbow six siege de de oluyor çözümünü bilen...
  10. P

Yaş 14 - Nasıl para kazanabilirim?

14 yaşındayım. PC toplamak için paraya ihtiyacım var. Önerileriniz nedir?
  11. P

windows nekadar süredir açık ?

windows un ne kadar süredir açık olduğunu nereden anlayabilirim?
  12. P

Ekran takılma sorunu çözüm

GİRİŞ Merhaba,sorunun çözümünü anlatmadan önce,bios dan voltajlar normalden düşük ise bu konuyu okuyun. mesela bende olduğu gibi 5.5v 4.8v,3.3v 2.8v. Çözüm Aslında çözümü basit eğer elektronik bilginiz var ise güç kaynağınızı açıp componentler bozukmu ona bakın,eğer toz varsa temizleyin toz yok...
  13. P

bilgisayar kitlenme sorunu

merhabalar ben 1 ay önce normal birşekilde oyunumu oynarken bilgisayar birden kitlendi ozman ramlerim 4x4 16gb idi 2x4 8gb ye düşürünce sorun çözüldü bende 15-20 gün böyle kullandım sonra tekrar başladı sorun daha fazla inceledim bilgisayarı ve 3.3v un 2.8v 5.0v unda 4.8v geldiğini gördüm ve...
  14. P

ekran takılma sorunu

merhaba ben normalde 4x4 16gb ddr3 ram kullanıyorum fakat 3-4 gün önce ekranım kitlenmeye başladı sonra sorun olma ihtimali olan parçaları inceledim ve ramlerin 2 tanesini çıkarınca sorunun düzeldiğini gördüm ve pc yi 8gb de kullanmaya bşladım tabii 8gb olmasını istemediğim için 16gb ye tekrar...
  15. P

oyun tavsiyesi

bende bulunan oyunlarda sıkıldım tavsiyeniz varmı ?
  16. P

RAM/anakart oc

Merhaba direk konuya giriyorum ben amd fx 9370 kullanıyorum yükseltmek için bütçem yok malum ddr3 destekliyor ve 1600mhz ramler anakartım 990fxa ud5 ramlerim 2 adet 2x4 8gb ram bir set gskill sniper bir diğeri ise gskill ripjawsx olmasılazım (ram modellerini tam hatırlamıyorum) over clock...
  17. P

150 TL ye mouse önerisi

150 tl ye mouse önbere bilirmisiniz büyük olursa iyi olur benim elim biraz büyük 250 tl lere çıkabilirim belki
  18. P

VR headset alınır mı?

sizce alırsam hangi headset i almam mantıklı olur
  19. P

sony vegas pro 17

sony vegas pro 17 yi nasıl/nereden öğrenmemi tavsiye edersiniz
  20. P

Ramler olması gerektiğinden yavaş

8 yıllık bir bilgisayarım var DDR 3 olduğu için anakart 1600 mhz destekliyor ama ramler 1866 mhz ramler 1866 yı geçtim 1600 de bile çalışmıyor 600-700 mhz gibi bir değerde bios tan baktığım zaman 1600 de çalışıyor gösteriyor fakat 600 ila 700 arası çalışıyor windows ta
Geri