İşlemcimin yeni soğutcusu gelene kadar şuanki soğutucumla idare etmek zorundayım boşta 60-70 derecelerde geziyor bir oyunu indirmek için 12 saat açık bıraksam sıkıntı olurmu
Montajı yaparken ekran kartını takmaya çalışıyordum oturdumu oturmadımı emin olamadım baya sallanıyordu çıkarmaya çalıştım basitçe çıktı ondan sonra bir videoda çıkarırken bir yere basıp çıkarın yoksa mekanizma bozulur gibi bir şey diyordu şuan sistem çalışıyor ama yinede sorayım dedim
Viewsonic in birkaç sıkıntısı oldugunu duydum msi ile ilgili pek bir bilgi bulamadım sizce hangisi ve viewsonic 1ms gtg msi 1ms mprt çok bir bilgim yok sizce hangisi
Bütçem 1800 civarı bu monitörü 1785tl ye buldum viewsonic xg2405 düşünüyordum ama yorumlarda biraz sıkıntılı bir monitör gibi şeyler gördüm sizce hangisi iki side değilse bu fiyat civarına öneriniz nedir
İnternette ve bu konuya gelen cevaplara göre 1ms bir monitör ips olunca 4ms gibi bir şey veriyormuş (tam bilgim yok biliyorsanız lütfen yazın kaç ms de çalışır) sizce arada çok fark olurmu yoksa ips panelmi daha mantıklı ?
Almaya karar verdiğimde hakkında kötü yorumlar gördüm 1ms moduna alınca parlaklık çok düşüyor vs.
Bazı yerlerde aslında 1ms olmadığını en iyi 1.87 ms gibi bir şey olduğunu ve genellikle 4ms ve üstündeymis gibi yazılar gördüm bu konu hakkında çok bilgim yok çoğu monitördemi böyle yoksa bu...
Ryzen 7 3800x
Gigabyte x570ud
Galax rtx 2070 super wtf edition
Adata ddr4 16gb(2x8) 3000mhz d41 spectrix rgb led kırmızı ram
Geil zenith r3 high performance
Dark guardian PRO
High power 750w 80+ bronze
Render,yazılım,oyun için
10650tl ye değermi ?