Arama sonuçları: *

• Users: nincaez
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Yardım Ekran kartı pini erimiş

Sa ekran kartımın fanlari geçen haftalar da dönmeyi bıraktı toplam 4 fanı vardı 2 tanesi durmuştu bu gün ekran kartının içini açtım ve pinleri kontrol ettim pinlere 12v güç verdiğim de fanlarin çalıştığını gördüm fanlar da sıkıntı yok ama ekran kartının üstündeki pin erimiş pin zamanla kendini...
  2. N

Çözüldü✓ Ekran kartı fan değişimi

Merhabalar ben de inno3d ichill 3080 x4 ekran kartı var bu ekran kartımın 4 fanı var normalde ama geçen haftalar da 2 tanesi dönmeyi bıraktı stres testi de yapsam oyunda girsem çalışmıyor soketleri kontrol ettim soketleri takılı sağlam gözüküyor fanları değiştirmek istiyorum çünkü bu ekran kartı...
  3. N

Çözüldü✓ Kasa önerisi tavsiyesi

https://www.teknobiyotik.com/raijintek-cratos-atx-3-1-850w-80-gold-pcie-5-0-full-moduler-atx-guc-kaynagi-rj-0r30b00007.html?ref=akakce&v=1.95 bu psu ya uygun bir kasa arıyorum anakartım matx ekran ksrtim da inno3d ichill rtx3080 bunun rahatca sugabilecegi ferah genis bir kasa ariyorum
  4. N

Çözüldü✓ Fsp marka psu, kasa-psu önerisi

elimde 600w hiper zoe kasası var ekran kartımı yenileyeceğim için psu ve kasa mı değiştirmek istiyorum 850w kasa arıyorum 3080 ekran kartı takıcam min. 750w lazım olacağı için gelecek için lazım olur diye 850w düşünüyorum fsp cmt318 850w budlum uygun fiyatlı 6-7k arası ekran kartımda rahatça...
Geri