Arama sonuçları: *

• Users: cancan3535
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

35-48 bin TL arası sistem toplama tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 10 gündür ilk sistemimi toplamaya heveslendim günlerdir bulabildiğim her kaynakta her forumda araştırma yapıyorum. 35 bin TL diye çıktığım yolda 48'lere dayandım ve hala netleştiremedim kafamda bir şeyleri. Tüm parçaları şuanlık akakçe'den bakıp farklı farklı...
  2. C

2000TL altı normal boyut klavye önerisi

Şu ekonomide 2000TL'nin altında ve %60 falan olmayan, Logitech G213'ten daha iyi bir seçenek olarak gördüğünüz klavye var mıdır?
  3. C

Bilgisayar parçalarını ucuza alma

Merhaba arkadaşlar. Aşağıda yazdığım sistemi parantez içindeki sitelerden toplamayı düşünüyorum yakın zamanda. Dün monitör Amazon'da 2 bin lira daha ucuzdu şu anda oraya zam gelmiş İncehesap'ta en ucuzu. İndirimleri takip eden, kovalayan arkadaşlara soruyorum bu yazdıklarım arasından şunu...
  4. C

Benzer fiyata 5060 Ti'lı sistem mi 5070'li mi?

Ryzen 7 7700 ve ASUS Dual RTX 5060 Ti 126 GB GDDR7 128Bit-OC, Asus Prime B650M anakart, 16GB RAM, 1TB SSD, kasa ve soğutuculu bir sistemi ayrı ayrı sitelerden yaklaşık 49-51 arasına toplamak üzereydim ve şu aşağıda linkini bıraktığım sistemi gördüm. Sizce hangisi daha iyi ve git bunu al...
  5. C

45 bin TL hazır sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta içerisinde aşağıda yazdığım parçaları farklı farklı sayfalardan bulduğum en uygun fiyatlara ayrı şekilde satın alarak toplamayı düşünüyorum. Şuanda maksimum 45-46 bin TL fiyat bandında, aşağıdaki sistemden daha iyi olduğunu düşündüğünüz "HAZIR" sistem...
  6. C

Bu sisteme hangi ekran kartı?

İşlemci: Ryzen 7 7700 Anakart: Asus Prime B650M Ram: Patriot Viper Vanom 1x16GB DDR5 6000MHZ Depolama: Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700mb/s M2.SSD Kasa: VENTO VG3400S 650W 80+ TEMPERLİ CAM RGB ATX Soğutucu: Thermalright Assasin King 120 Se TI-C12C 120mm Soğutucu Bu sisteme: Sapphire RX 9060 XT...
  7. C

İlk kez bilgisayar toplama konusunda yardım

Merhaba, ben 21 yaşında bir genç olarak çocukluk - ergenlik zamanlarımda kuramadığım sistemi şimdi kendim çalışarak kazandığım parayla kurmak istiyorum. 3 gündür her yerde araştırma yapıyorum ve sistemlere bakıyorum. 1 hafta öncesine kadar aklımda "alacaksan bilindik teknoloji şirketleri...
Geri