Arama sonuçları: *

• Users: Hebi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Afterburnerde işlemci hızı bir anda yükseliyor

fotoğrafta gördüğünüz üzere diğer değerler 1 in altındayken zaman zaman işlemci hızı bir anda bu seviyelere çıkıyor bu normal midir veya çıkmasının sebebi nedir eğer bir sorun varsa bunu nasıl çözebilirim
  2. H

Yeni sistemde pc anlık droplar yapıyor YARDIM

ben yeni kasa aldım özellikleri buraya yazıyorum AMD Ryzen 5 9600X 3.90GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci MSI Pro B650M-P AMD B650 AM5 Soket DDR5 6000(OC)MHz mATX Anakart Gigabyte GeForce RTX 5070 WINDFORCE OC SFF 12G GV-N5070WF3OC-12GD GDDR7 192Bit Gaming Patriot Viper Venom...
  3. H

Ramin hynix a mı yoksa m mi olduğunu nasıl anlarım

Patriot Viper Venom PVV516G60C30 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram satın aldım (ram daha elime ulaşmadı) hynix a mı yoksa hynix m mi olduğunu bilmiyorum bunu nasıl anlarım internette pek bir şey bulamadım doğrusu
  4. H

Şarjlı tornavida seti önerisi

biraz internete baktığımda 1kya falan xiaominin şarjlı tornavida setlerini gördüm sizin öneriniz var mı bunlarda
  5. H

Kasamı yorumlar mısınız

max bu fiyata bu sistemi topladım daha iyi önerileriniz varsa iyi olur bütçe olarak max bu çıkar incehesaptan almayı düşünüyorum ayrıca
  6. H

Ventus 2x ile shadow 2x arasındaki fark nedir

ekran kartı bakıyordum msi nivdia 5070 12 ventus 2x oc ve shadow 2x oc hangisi tercih edilmeli bir de ne gibi farkları var bu konuyu hiç bilmiyorum çünkü
  7. H

Razer deathadder v3 pro mu logitech g pro x2 superlight mı

bir kaç gündür bu konuyu düşünüyorum yeni mouse geçmeyi planlıyorum ama bu iki mouse arasında kaldım sizin önerileriniz nelerdir rekabetçi oyunlar oynarım gerek yazılımsal gerek genel olarak hangisini önerirsiniz
  8. H

Modem ışıkları yanıyor ama internet yok

Türk telekomun evde internetini kullanıyorum ve bir anda internetim gitti ağ olarak görünüyor bağlanıyorum kablolu bağlantı da var ama interneti kullanamıyorum müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı oluşturdular ama çözebileceklerini düşünmediğim için buraya yazmak istedim normalde internetimde...
  9. H

20 iş günü geçince değişim oluyor mu

bende asus tuf 180 hz monitör var ve monitörü garantiye 2. yollayışım ama bu sefer yurt dışından parça bekliyormuş ve 20 gün sonra değişim oluyor diye biliyorum ama daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi çünkü daha fazla beklemek istemiyorum monitörsüz olmuyor maalesef
  10. H

Hangi operatör nispeten daha iyi

şu an ben türk telekom kullanıyorum taahhütüm bitecek ama bende (sözde) aşımsız internet vardı youtube instagram twitter internetten yemiyor ama çoğu zaman bu geçerli olmuyor bundan dolayı başka bir operatöre geçmek istiyorum ama diğerlerinde de böyle mi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
  11. H

Yardım Asus tuf 180 hz VG249Q3A monitör sorunu

benim bu monitörde yaşadığım sorun oyun oynarken veya dizi izlerken bir anda ekranın siyah ekran verip sonrasında ekranı karıncalanma olarak açması en sonda da ekran düzeliyor ama kullandığım sekmede hiçbir işlem yapamıyorum driveden de bu yaşadığım sorunun videosunu almıştım 2. kere garantiye...
  12. H

Max 46k ya amd işlemcili hazır sistem

dün bu forumu yine açmıştım bana yardımcı oldular bir sistemde karar kılmıştım ama fiyatı 45k dan 74kya yükseldi o yüzden yeniden bu forumu açıyorum bana amd işlemcili max 46k olacak şekilde sistem önerirseniz sevinirim
  13. H

Hangi siteden sistem almak mantıklı

bugünlerde baktığımda çoğu forumda çoğu siteyle alakalı kötü yorumlar garanti ve destek yetersizliği oluyor bu şansa mı oluyor bilmiyorum ama hazır sistem alırken hangi siteden almak daha mantıklı olur yardımcı olacak dostlarımız var mı
  14. H

Max 46k ya hazır sistem önerisi lütfen

kasa almayı düşünüyorum umarım yardımcı olursunuz
Geri