Kulak içi veya dışı fark etmez, maksimum 6300 tl bütçem var. Apple telefon kullanıyorum ve müzik dinlemek için kullanıcam. Yüksek ses vermesi hoş olur, dışarıya da az ses versin istiyorum. Airpods almayı düşünmüyorum o yüzden lütfen önermeyin.
Annemin doğum günü yaklaştığından anneme hatirlamasını istediğim bir hediye almak istiyorum, yaklaşık 1000 TL bütçem var, annem de genç sayılmaz
En çok hoşuna gidebilecek ne alabilirim?
Ramlerin güzel olması ve işlemcinin kaliteli olması bayağı iyi olur, GMOD'da server açabilen bir sistem gibi bir şey lazım. 32 veya 16 GB Ram arası yeterli, ramler 3600mhz olursa güzel olur.
FiveM
Gmod
Gibi oyunlar oynanacak, önerilere açığım.
Klavye, Mouse, Kulaklık olacak şekilde önerirseniz sevinirim, arkadaşım alacak ona öneri lazım, dediğim gibi fiyat problemi yok, bütçeye uyun öneri lazım değil, aynı marka olsa tatlı olur ama zorunlu değil, şimdiden sağolun.
2300 TL gibi bir bütçem var, önerileri bekliyorum. Gaming için kullanacağım ve ses kartı olmayan bir bilgisayarda çalışır mı V2 Pro? Veyahut eski bir bilgisayarda sıkıntı gösterir mi?
Kulaklığın sadece sağından ses geliyor, denetim masasında ses kısmından sol sağ ayarına baktım solu ikisi de %100 de sağı kapadım soldan gelir mi diye sol açıktı yine sağdan ses geliyor anlayacağınız solumu sağım olarak algılıyor nasıl düzeltirim
Bilgisayarla genel olarak bir şeyle uğraşırken şak diye gidiyor, oyun oynarken olsun, Discord'da konuşurken olsun, Google'a bakarken olsun bilgisayar kendini kapatıyor, kapatmadan önce garip bir ses geliyor.
Nedenini bilemiyorum fakat en yakın zamanda çözmem lazım, lütfen yardım edin...