Arama sonuçları: *

1. Kemal Berat X

Açık Liseye Geçebilir miyim?

Merhaba, 11. Sınıf öğrencisiyim ve sınıfta kalıyorum, açığa geçebiliyor muyum veya geçmek için ne yapmam gerekiyor?
  2. Kemal Berat X

Bluetooth kulaklık önerisi

Kulak içi veya dışı fark etmez, maksimum 6300 tl bütçem var. Apple telefon kullanıyorum ve müzik dinlemek için kullanıcam. Yüksek ses vermesi hoş olur, dışarıya da az ses versin istiyorum. Airpods almayı düşünmüyorum o yüzden lütfen önermeyin.
  3. Kemal Berat X

Twitch Yayın problemi için yardım

Yayın açtığında arkadaşım sebepsiz yere 'Yayın tekrarı gösteriliyor' diyor, canlıya nasıl çevireceğiz?
  4. Kemal Berat X

Anneme hediye ne alabilirim?

Annemin doğum günü yaklaştığından anneme hatirlamasını istediğim bir hediye almak istiyorum, yaklaşık 1000 TL bütçem var, annem de genç sayılmaz En çok hoşuna gidebilecek ne alabilirim?
  5. Kemal Berat X

20.000 TL'ye Kasa, İşlemci, Sıvı Soğutma ve Ram.

Başlık açıklıyor kendini zaten. Max 20k. İşlemci için yaklaşık 12K falan ayırabilirsiniz.
  6. Kemal Berat X

Öneri Max 4000 TL'ye Monitör

27" En az 144-165hz, IPS. Güzel renklerin olması mutlu eder, curved veya flat fark etmez, marka takıntısı yok.
  7. Kemal Berat X

Öneri MAX 10K'Ya Apu Sistem

Ramlerin güzel olması ve işlemcinin kaliteli olması bayağı iyi olur, GMOD'da server açabilen bir sistem gibi bir şey lazım. 32 veya 16 GB Ram arası yeterli, ramler 3600mhz olursa güzel olur. FiveM Gmod Gibi oyunlar oynanacak, önerilere açığım.
  8. Kemal Berat X

Öneri Fiyat Sınırsız - 2022'nin En İyi Seti

Klavye, Mouse, Kulaklık olacak şekilde önerirseniz sevinirim, arkadaşım alacak ona öneri lazım, dediğim gibi fiyat problemi yok, bütçeye uyun öneri lazım değil, aynı marka olsa tatlı olur ama zorunlu değil, şimdiden sağolun.
  9. Kemal Berat X

Öneri Razer Blackshark V2 Pro alınır mı?

2300 TL gibi bir bütçem var, önerileri bekliyorum. Gaming için kullanacağım ve ses kartı olmayan bir bilgisayarda çalışır mı V2 Pro? Veyahut eski bir bilgisayarda sıkıntı gösterir mi?
  10. Kemal Berat X

500 TL bütçeye kulaklık önerisi

Mikrofon kalitesi iyi olsun, usb girişli olsun, bir de büyük olsun yeterli. Kulak üstü, gaming olacak.
  11. Kemal Berat X

Yardım MediaMarkt İade Alamıyorum

Ürünü aldım, hiç bir hasarı yok kutuda, ürün arızalı çıktı. Kolay iade'ye de başvuramıyorum, verdiği hata bu.
  12. Kemal Berat X

Öneri Max 300TL Kulaklık Önerisi

USB girişi dışında almayacağım, jak atmayınız.
  13. Kemal Berat X

Yardım Corsair HS50 Tek hoparlör algılıyor

Kulaklığın sadece sağından ses geliyor, denetim masasında ses kısmından sol sağ ayarına baktım solu ikisi de %100 de sağı kapadım soldan gelir mi diye sol açıktı yine sağdan ses geliyor anlayacağınız solumu sağım olarak algılıyor nasıl düzeltirim
  14. Kemal Berat X

Samsung Tab S6 Lite Çizim Tableti Olarak Kullanılır Mı?

Çizim tableti olarak bilgisayara bağlayabiliyor muyum tableti? Yardımcı olursanız sevinirim.
  15. Kemal Berat X

250-315 TL Mouse Önerisi

Mouse lazım, pazartesi temin edeceğim. Elim ortadan biraz büyük küçük mouse kullanamıyorum. Tutuş Şeklim yarım-claw tarzı, 17cm elimin uzunluğu.
  16. Kemal Berat X

Max 300 TL Kablosuz Gaming Mouse Önerisi

Önerileri bekliyorum, yakın zamanda alıcağım 200-250 tl civarı olsa daha iyi olur.
  17. Kemal Berat X

Yardım Valorant Başlatılamadı Hatası

Dostlar ne yapsam ne etsem olmadı bi de buradan yardım alayım dedim, var mıdır bir bildiğiniz? Ticket attım.
  18. Kemal Berat X

Bilgisayarım aniden kapanıyor sonra tekrar kendini açıyor

Bilgisayarla genel olarak bir şeyle uğraşırken şak diye gidiyor, oyun oynarken olsun, Discord'da konuşurken olsun, Google'a bakarken olsun bilgisayar kendini kapatıyor, kapatmadan önce garip bir ses geliyor. Nedenini bilemiyorum fakat en yakın zamanda çözmem lazım, lütfen yardım edin...
  19. Kemal Berat X

800x600 Pikselleri arttırma

Arkadaşlar 800x600 yapınca oyun piksel piksel oluyor ya onu düzeltebiliyor muyuz, daha iyi optimize edebilir miyiz?
  20. Kemal Berat X

Sizce Bu Sistem Daha İyi Yapılabilir Mi?

CPU: Ryzen 9 5950X CPU Soğutucu: Thermaltake Floe RC 360mm Anakart: Gigabyte X570 Aorus Master RAM: Thermaltake TOUGHRAM RC 16GB (8x2) 3600Mhz SSD: Seagate Firecuda 2TB M2 SSD x2 GPU: Msi RTX 3090 Gaming X Trio Kasa: Thermaltake View 51 PSU: Thermaltake 850W PF1 Değiştireceğiniz veya...
Geri