Arama sonuçları: *

• Users: kreuzberk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kreuzberk

Çözüldü✓ TOPLAMA BİLGİSAYAR ALDIM BAĞLANTILARI İÇİN YARDIM!

Ryzen 7 7800X3D Asus Prime B650M-R Sapphire RX 9070XT Nitro Dark Guardian Kasa https://app.hb.biz/s3Tkeh2Fe1GM Anakart üzerine işlemciyi, m2ssdyi, ramleri yerleştirdim o kadar biliyorum 😃 Ama kasanın bağlantıları ve anakart üzerine bağlantıları nasıl yapacağım hakkında bilgim yok, psu ise bu...
  2. kreuzberk

Çözüldü✓ TEK TEK TOPLADIM ÇOK ANLAMIYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Arkadaşlar İyi Forumlar, bu konuyla alakalı son konum en sonunda bunlarda karar kıldım ama uygun olmayan parçalar var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim sipariş geçeceğim birazdan
  3. kreuzberk

Çözüldü✓ SAPPHİRE RX 9070XT XT NİTRO+ İÇİN PSU'LU KASA ÖNERİSİ

Arkadaşlar böyle bir sistem almayı düşünüyorum. Fakat bunlara uygun ölçülerde, uygun güçte bir psu'lu kasa önerisine ihtiyacim var. Hepsiburada üzerinden öneride bulunursanız memnun olurum.
  4. kreuzberk

Çözüldü✓ TEK TEK SİSTEM TOPLAMA ÖNERİSİ

-AMD Ryzen 7 5700X3D GHz 96 MB Cache AM4 İşlemci -Corsair Vengeance Rgb 32GB (2x16) 6000MHZ DDR5 CL36 AMD Expo Dual KİT -Kioxia 1 TB m2ssd -Sapphire RX 9070XT Nitro+ -Corsair 3500x Mid Tower Kasa -Thermalright Peerles Assassin 120 Dijital Black Uygun ankart bulamadım önerilerinize açığım ve...
  5. kreuzberk

Çözüldü✓ 50K - 60K ARASI MASAÜSTÜ SİSTEM ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba, 50 60k arası bir kasa istiyorum. Fps oyunları çoğunlukla oynuyorum ve kafayı fps ile bozmuş biriyim yüksek fps görünce çok hoşuma gidiyor. Bundan dolayı fps odaklı bir sistem öneriniz var mıdır? Birde hepsiburada da peşin fiyatına 9 taksit imkanı var hepsiburadadan bir sistem...
Geri