Arama sonuçları: *

• Users: Liphlm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Liphlm

Çözüldü✓ Klavye arıyorum öneriniz var mı

fps için klavye arıyorum 3k bütçem var
  2. Liphlm

Blasphemous siyah kareler

blasphemous aldım oyna açılış ekranında problem yok ama menüye geçince problem başlıyor 1920x1080 çözünürlüğünde bozukluk oluyor sadece diğer çözünürlük ayarlarında da ekran küçülüyor öyle oynamak istemiyorum 1920x1080 de oynamanın bir yolunu bilen var mı acaba
  3. Liphlm

Mouse ve mouse pad önerisi

Mouse olarak küçük ve hafif bir şey arıyorum 2k bütçem var mouse için 1k da mouse pad için
  4. Liphlm

Pc hoparlör arıyorum

Pc için mümkünse kablolu hoparlör arıyorum 2-2.5k bütçem var
  5. Liphlm

Çözüldü✓ Pc için kablosuz oyun kolu

Pc için kol arıyorum blasphemous,fc,assassin's creed,ghost of tsushima-yotei,hollow knight tarzı oyunlar oynayacağım bütçem 2.5-3k arası
  6. Liphlm

Fallout 4 Geciken altyazılar

Oyuna yeni başladım 20 dk kadar oldu diyalog altyazıları veya çevre altyazıları olsun hepsi geç geliyor aynı anda diyalog ve çevre diyalogu olursa birbirine giriyor bunun bir çözmü var mı acaba ?
  7. Liphlm

Yardım Cyberpunk 2077 pikseleşme

Çevredeki çimenler, ağaçlar ve insanlarda bozukluklar oluyor buna ne sebep oluyor bilen birileri var mı ?ultra ayarlarda oynuyorum
  8. Liphlm

Çözüldü✓ Kasa ön fanları dışarı soğuk hava veriyor

Kasamın ön fanları dışarı soğuk hava veriyor yönü doğru mu ? çünkü kasamın yan tarafına dokunduğumda hafif bir sıcaklık var
  9. Liphlm

Çözüldü✓ Windows etkinleştirme gelince fps düşüşü

Merhabalar windows 11 kullanıyorum bilgisayarı açtığımda windows etkinleştir yazısı sağ alt kısımda gözükmüyor oyun oynamaya başlıyorum 2 veya 3 saat geçince windows etkinleştir yazısı geliyor ve bu gelince fps aşırı düşüyor days gone oynuyorum en yüksek ayarlarda 130 fps alıyorum bu yazı...
  10. Liphlm

Çözüldü✓ GIGABYTE RX 7700 XT ALINIR MI ?

[H3 id='GIGABYTE+RX+7700+XT+almay+dnyorum+daha+ok+hikaye+temal+oyunlar+iin+alnr+m+']GIGABYTE RX 7700 XT almayı düşünüyorum daha çok hikaye temalı oyunlar için alınır mı ?[/H3]
Geri