Arama sonuçları: *

• Users: wortboom
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. wortboom

Sizce bu internet değerleri normal mi?

yeni bir siteye taşındık alt yapı falan her şey yeni yapılmış sanırım gpon alt yapısı varmış buranın nedense sadece 100 mbps vereceklerini söylediler ve mecburen sadece o firmanın alt yapısı olduğu için satın aldık ping gözüme çok geldi sizce normal mi bunun olması
  2. wortboom

Gmail hesabım çalındı nasıl kurtarabilirim

merhaba 2024 kasım ayında gmail hesabım çalındı ve kurtarma bilgileri şuan bana ait olmayan bilgiler içeriyor geri alma şansım var mı bir oyun hesabıma bağlı ve şuan yardıma çok ihtiyacım var
  3. wortboom

Seboreik dermatit nasıl kurtulurum

merhaba arkadaşlar yaklaşık 5-6 ay önce saçımda iltihap benzeri noktalar belirdi ve kaşınıyordu baya bir sonra bekledim belki geçer diye zamanla geçmeyince doktora gittim bana sebirox şampuan ve betasalic losyon verdi bunlar fayda etmedi sadece önledi bir süre sonra tekrar arttı saçlarım genetik...
  4. wortboom

Çözüldü✓ Altyapı olduğu halde sistemde gözükmemesi

merhaba yeni bir siteye taşındım buraya hizmet veren sadece surnet firması idi ve gpon alt yapısı olduğunu söyledi şuan 100 mbps kullanıyorum adresimi sorguladığımda hiçbir bilgiye ulaşamıyor yan tarafımızdaki sitenin bilgisi var ama bizim yok nasıl bir yol izlemeliyim
  5. wortboom

Çözüldü✓ Yurt dışı iPhone süre uzatma

Merhaba ben yurt dışı iPhone 15 kullanıyorum ilk 4 ay bitti sonraki 4 ay ise bugün bitecek ve kayıt ücreti telefonun 2 katı süre uzatmak istiyorum 2 ay bile olsa yardımcı olabilecek var mı böyle bir süreç yaşayan yardım etsin lütfen.
  6. wortboom

Aypro akıllı ev sistemi nasıl kullanılır

merhaba arkadaşlar 1 hafta önce bir yeni siteye taşındık akıllı bir daire olduğunu taşınınca öğrendik fakat nasıl kullanılacağını hiç bir şekilde bulamadım sitedekilerin çoğu yaşlı ve onlarda bilmiyor umarım aranızda anlayan çıkar ve kullanırım artık
  7. wortboom

Altyapı olduğu halde sistemde gözükmeme sorunu

merhaba biz yeni yapılmış bir siteye taşındık 2 gün önce İnternet aboneliğimizi buraya nakil edecektik fakat hariç bir firmanın sisteminde alt yapı gözükmüyordu ama hem evin dışındaki kutularda ve hem evin içine kadar döşenmiş fiber kablolardan alt yapının olduğu belli ve merkezdeyiz önümüzde...
Geri