Arama sonuçları: *

• Users: slair1234
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Egzoz cezası yedim ne yapmalıyım??

Arkadaşlar selamlar yaklaşık 1 ay önce egzozdan ceza yedim ve aracım trafikten men oldu. Aracımda varex egzoz sistemi vardı. Egzozumu orijinaliyle değiştirmek için egzozcuya gittim ama önceki yapanlar özensiz yaptıgı için çok ugrastırdı ve sonrasında öğrendim ki katalizörü takmamısız (egzozcu...
  2. S

North f80 monitor assagıya dusuyor

Selamlar yeni monitör tutacagı aldım ama en baş kısmında, eğim verdigimiz yerden monitörüm yavas yavas aşağıya düşüyor. Alyanla o kısmı sıkmayı denedım ama kıpırdamıyor bile dönmüyor cok sıkılı yani. Ne yapabilirim??
  3. S

180HZ OLED Mİ 255HZ IPS Mİ

Arkadaşlar selamlar yeni pc topladım ve bir monitör almak istiyorum. Sorum şu 180hz Oled mi 255hz IPS mi tercih etmeliyim? Genel olarak çok oyun oynayan biri değilim oynarsam da rekabetçi oyunlar oynamayı seviyorum cs2, valo gibi. Panel fark etmeksizin 2k almak istiyorum ve hz değerinin iyi...
  4. S

70k'ya Kadar Sistem Tavsiyesi!

Arkadaşlar selamlar toplama sistem almak istiyorum baktığım özellikler genelde şunlar: RTX5070, ve ryzen işlemcili olması. Fiyat olarak 70k maksimum 75kya kadar çıkabilirim. Beyaz sistem arıyorum ama hiç bulamadım güzel bir şey. Beyaz olmasa da bütün tavsiyelere açığım...
  5. S

Seat Leon yay önerisi

Selamlar dostlar 2 hafta önce 1.4EcoTsi 2017 model Leon FR aldım. Aldıgım arkadas ön arka yaylara soguk press yapmış ve araba gerçekten çok konforsuz. Konforsuz olacagını biliyorum ama zaten eksperde de amortisörler çok kötü dendi. Şimdi benim aklımdaki önler Basaran Coilover arkalar da spor yay...
  6. S

Seat Leon 1.4 EcoTsi DSG Eksper Yardımı

Selamlar bir 1.4ecotsi Leon fr ilanı buldum ve yine yardıma ihtiyacım var. Bana alırken yaptırdıgı eksper raporunu gönderdi ve size göndermek istiyorum. Ne düşünüyorsunuz? Fiyatı uyguna getirirsem alınır mı? bana çok masrafı olur mu? araç şu an 133binde. Şimdiden teşekkür ederim. (Motorda...
  7. S

Seat Leon 1.5 EcoTsi DSG Eksper Yardımı

Arkadaşlar selamlar, uzun zamandır araba almak istiyorum ve Seat Leon 1.5 ecotsi otomatik bakıyorum. Bir tane buldum, araç 120-130bin arasında, 2020 model, ve satan adamın alırkenki yaptırdığı eksper raporunu istedim ve kendisi bana attı. Eksper baya detaylıydı ve orada dikkatimi çeken, Soğutma...
  8. S

Seat Leon 1.4 EcoTSI FR alınır mı?

Selamlar, bir tanıdıgımda Seat Leon 1.4 EcoTSI FR var, araba 165.000 km, 2015 model, Değişensiz, Kaput boyalı bir de sağ kapıda lokal toplam 1.5 boya var, araba kırmızı ve yapılı güzel duruyor yani kozmetik olarak para istemeyen bir araba tam yapılı, araçta yazılım varmış 180bg şu an. Yazılım...
  9. S

Nerede yaşamalıyım? Nerede oturmalıyım?

Selamlar, şu an güncel olarak Balıkesir'de kalıyorum. Ve gerçekten sıkıldım diyebilirim. Bir yere taşınmak istiyorum ve Büyükşehir olsun istiyorum. Balıkesir'e yakın olması da tercihim. Aynı zamanda taşınacağım yerden bir ev almak yatırım yapmak istiyorum. Hem kalıcam hem de yatırım olarak...
Geri