Arama sonuçları: *

• Users: J3yEreN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

5 Bin TL Kablosuz Mouse Önerisi

Uzun yıllardır kullandığım Razer Deathadder Elite faremi kablosuz bir model ile değiştirmek istiyorum. Tutuş şeklimde fotoğraflardaki gibi neredeyse claw'a çok yakın. Elim büyük olduğundan dolayı elimin ölçülerine uygun bir tasarımı olması lazım. Ayrıca Mouse Pad önerisi de yapabilirseniz...
  2. J

2K Monitör Tavsiyesi

Merhabalar, Yeni bir sistem topluyorum RTX 5070 TI ile 2K çözünürlükte 27" ve yüksek yenileme hızlı bir monitör bakıyorum. Karma bir kullanım olacak oyun ve multimedya şeklinde bu sebeple renk doğruluğu, parlaklığı gibi konularda benim için önemli. Bütçe: 15K
  3. J

80-100K Sistem Önerisi

Merhabalar, Aslında bütçem 80K idi fakat biraz yükseltmek durumunda kaldım ve kendi araştırmama göre şöyle bir liste hazırladım. Parçaları tek tek olabildiğince indirimlerde almaya başlayacağım. Parçalar konusunda öneriniz var mıdır? CUDA çekirdeklerine ihtiyacım olduğu için AMD önermeyin...
  4. J

4000TL Klavye Önerisi

Merhabalar, Uzun süredir kullandığım ve artık ömrünü tamamlamak üzere olan Logitech G610 (brown switch) klavyemi değiştirme arayışındayım. Yaklaşık 4000 TL bütçem bulunuyor ve yeni bir klavye arıyorum. Mevcut klavyemin tuş anahtarı brown switch idi. Yeni klavyede farklı bir switch türü...
Geri