Arama sonuçları: *

• Users: VanRoyen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Kayıt alma programı.

Merhabalar Amd ekran kartı mevcut bununla Amd software üzerinden oynadığım oyun ile son 5dk ayarlı şekilde önemli anların kayıtlarını alıyorum. Bazen aldığım kayıtlar karıncalı çıkıyor düzeltemedim. Bu yüzden bana oyun oynarken önemli kısımları kayıt alacağım bir uygulama söyler misiniz.
  2. V

Kayıt alınca karıncalanma

Merhaba Amd adrenalin software ile kayıt alınca bazen kayıtları karıncalı olarak kayıt alıyor. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu yada sebebi nedir. Bu sorun sadece kayıt alınca alınan kayıtta yaşanıyor.
  3. V

Yeni sistemim için tavsiye ve öneri

İnce hesap gaming gecesin de aldığım sistem bu arkadaşlar. İlk defa amd kullanıcam hangi programlar kullanılıyor amd de ve neleri yapmam gerekiyor bios da felan elime geçtikten sonra tekrar format atmaya gerek varmı ve sistemin eksik yönü varmıdır parça olarak.
  4. V

Gaming gecesi ince detaylar yardım lazım

Merhaba arkadaşlar ince detaylar var fark edersiniz anakart-ekran kartı-supy bunlar değişik ama fiyatlar yakın hangisi alınmalı
  5. V

Biostar b650mt anakart

Merhaba biostar b650mt ddr5 6000 MHz Bu anakart için düşünceleriniz nedir. Yek alınmayacak hazır sisteme dahil edişmiş.
  6. V

Bu sistem bana hayırlı olsun

Merhaba rahat 1 aylık araştırmam sonucunda ve kovaladığım indirimler sonucu benim için en makul sistem bu olmuştur. Sağda solda indirimler oldu hepsini gördüm ama özelleştirme yaptığım zaman sürekli fiyatlar 40 bin üzerine çıkıyordu. Zaten öyle ahım şahım oyunlar oynamıyorum Ultima online Cs...
  7. V

❌İndirim Bitti! Vatan 5070 sistem 40k

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-5070-12gb-h610m-500gb-ssd-16gb-ram.html
  8. V

İnternet kopma problemi

Yaklaşıl 1 hafta önce internet hattımın bağlı olduğu yol üzerinde olan kutunun kablosu kopmuştu ve bunu onardılar. Neyse o onarımdan sonra ne olduysa benim internetim de bağlantı zayıflığı ve kopmalar olmaya başladı 1 haftadır bu olay böyle devam ediyor. Bu süreçte teknik servis arkadaşlar port...
  9. V

16 GB Ekran Kartı Şart mı?

Merhabalar kardeşlerim Oynadığım oyunlar çok yeni oyunlar değil genel olarak çok online oyunlar oynamak tercihimdir. Lol-cs-pubg- Main oyunum Ultima Online çok eski bir oyundur bu oyunlar için fazladan 5-10k para verip 16gb ekran kartı almaya gerek varmı ?
  10. V

Bu sistem benim içime sindi sizce nasıl

Ekran kartı markası ve anakartı yorumlar mısınız düşünceleriniz nedir. Anakartı 650 düşündüm ama seçenekler içinde yoktu maalesef.
  11. V

Bu sistem için bu fiyat nasıl

İşlemci 1 x Intel Core i5-14400F 2.50GHz (Max. 4.70GHz) 10 Çekirdek 20MB L3 Önbellek Soket 1700 Tray İşlemci Anakart 1 x MSI PRO B760M-P Intel B760 Soket 1700 DDR5 6800(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart Ekran Kartı 1 x MSI GeForce RTX 5060 8GB VENTUS 3X OC GDDR7 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu)...
Geri