Arama sonuçları: *

• Users: Jawes
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Yardım 4 4,5k ya wireless kulak üstü kulaklık arıyorum oyun için

başlıkta belirttiğim gibi.
  2. J

Öneri 3-4k arası kulaklık önerisi 2026

3-4k arası kulak üstü kulaklık arıyorum. kablosuz [H3 id='ATK+Neptune+N9bu+kulakl+beendim+fakat+stok+mevcut+deilmi.18.02.2026+diyor+fakat+sadece+beyaz+alrsam+siyah+alacam.+stok+gelirmi+sizce+beklemelimiyim+yoksa+baka+bir+neriniz+varm']ATK Neptune N9 bu kulaklığı beğendim fakat stok mevcut...
  3. J

Yardım ATK Dragonfly A9 Air Wireless mi scyrox v8 mi

başlıktada dediğim gibi, ikisinden biri veya sizin öneriniz.birtanede güzel mouse pade ihtiyacım var(küçük).
  4. J

Çözüldü✓ Hyperx cloud 3 mü yoksa ATK Neptune N9 Wireless

başlıktada belirttiğim gibi, ikisinden biri veya başka bir öneriniz varsa onu alacağım. bütçe 3 4 k aralarında.
  5. J

Yardım Kulaklık ve mouse önerisi 3000tl

merhaba dostlar.3000 tl civarı güzel bir oyuncu kulaklığı arıyorum ve 3000tlye mouse arıyorum. mouse olarak scyrox v8 alacağım muhtemelen. iyi midir?? kulaklık için bir şey düşünmedim ama kablolu kablosuz fark etmiyor. kablolu olsada sadece oyun oynayacağım için sıkıntı olmaz. şuanda kulaklık...
  6. J

Yardım Iphone 15 mi iphone 16 mı alınır?

başlıktada belirttiğim gibi hangisini almak daha mantıklı? bütçem ikisinede yetiyor hz ile alakalı bir sıkıntımda yok oyun vs. filanda fazla oynamayacağım.(birde iphone 16 veya 15 alınır mı?) Güncel olması açısındanda değerlendirirseniz iyi olur iphone 14 13 almak istemiyorum.
  7. J

Iphone 15 pro nerden alınır?

iphone 15 pro nerede satılıyor tam olarak? birde sizce 15 ile pro arasındaki fiyat farkına değermi veya 15 alırsam pişman olurmuyum?
  8. J

Iphone 15 mi 15 promu aradaki fiyata değermi?

başlıktada belirttiğim gibi.13 14 alasım yok. iphone 15 alınır mı? veya başka öneriniz varmı?
  9. J

Netflix çözünürlük ayarı

merhaba arkadaşlar bilgisayarımda netflixe girdiğimde ayarlar kısmından çözünürlüğü en yükseğe almama rağmen çözünürlük hiçbir şekilde değişmiyor nedeni ney olabilir sizce?
  10. J

Netflixte bitrate ayarlarını yükseltmeme rağmen hiçbir işey yaramıyor

başlıktada dediğim gibi bilgisayarda ayarlardan bitrate i en yükseğe çekiyorum en düşüğe çekiyorum hiç değişmiyor yardım edermisiniz
  11. J

Çözüldü✓ %65 klavyelerde küçüktür büyüktür sorunu

%65 klavyelerde bildiğiniz üzere normalde ctrl alt ve 1 e bastığımızda büyüktür > işareti oluyor. Fakat küçüktür işareti olması için escnin altında bulunan tuşa basmamız gerekiyor.%65 klavyelerbu bu tuş bulunmadığı için küçüktür işaretini nasıl yapabileceğimi bilmiyorum.
  12. J

Çözüldü✓ Klavye kısa yol tuşu

klavyem %65 olduğu için ctrl alt ve 1 yani f1 e bastığımda > büyüktür işareti oluyor fakat küçüktür işaretini bir türlü yapamıyorum. Hangi tuşlara basacağımı bulamadım , internettede baktım hiçbir bilgi bulamadım. Klavyenin kutusundan çıkan kitapçıktada yazmıyordu. Bilen kişi yardımcı olursa...
  13. J

Çözüldü✓ Sizce yeni kulaklık almalımıyım?

şuanda güncel olarak Airpods 2.nesil kullanıyorum. pc ye bağlamak içinde dongle satın aldım. ses gayet iyi geliyor fakat mikrofon olarak kullanamıyorum. bende ya yeni kulaklık alacağım yada mikrofon alacağım. siz hangisini önerirsiniz ve yeni kulaklığa sizce gerek varmı?
  14. J

Çözüldü✓ Airpods kulaklığımda mikrofon sorunu

Merhaba arkadaşlar, öncelikle direkt konuya giriş yapcağım. Airpodsumu pc ye bağlamak için bluetooth dongle satın aldım. Airpods pc ye sıkıntısız bağlandı. sonrasında free-hands özelliğini açtım mikrofonuda kullanabilmek için fakat mikrofonu açtığımda normalde ses ve mikrofon bağlandı diyor...
  15. J

Çözüldü✓ Google hesabım çalındı

Başlıktada belirttiğim gibi, google hesabım çalındı muhtemelen indirdiğim uygulamadan rat bulaşmış olabilir. E postama google hesabınızın e postası değişmiştir diye mesaj geldi. Bende hemen google hesabını sildim ve uygulamayı kaldırıp tarama başlattım. Taramada trojen vs. Çıktı hepsini...
Geri