Arama sonuçları: *

• Users: Gagafa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Gagafa

Yardım Aula f87 iyi midir? almayı düşünüyorum

Selam arkadaşlar 2 k bütçem var %75 daha kullanıllı olduğu için aula f87 düşündüm bu bütçede başka önerileriniz varmı
  2. Gagafa

Yardım Kablosuz 75 klavye öneri

Selam arkadaşlar 2 k bütçeye 75 siyah kablosuz klavye önerir misiniz?
  3. Gagafa

Yardım Bana ℅75 klavye önerir misiniz?

Selam arkadaşlar ℅75 klavye bakıyorum sıyah renkte güzel bir klavye önerirseniz sevinirim kablosuz olursa iyi olur bütçe 2 k
  4. Gagafa

Yardım Soğutucu çıkarma yardım

Selam arkadaşlar fooğrafda attığım bu hava soğutmayı nasıl çıkartabilirim bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
  5. Gagafa

Yardım Type c dönüştürücü önerisi

Sistemde usb a var usb c dönüştürğcü bakıyorum çoklu olsa iyi olur çok pahalı olmayan uygun ucuz iş goren bir şey önerir misiniz
  6. Gagafa

Yardım 3 k kulaküstü kulaklık önerisi

3 k bütçem var kablosuz bir kulaklık bakıyorum kumaş pedli rahat oyun oynarken rahat olması ve oyun oynarken müzik açtığımda olumlu sonuç vermesi istiyorum açıkcası ses kasma gibi bir derdim yok çoğunlukla hikayeli oyunlar oynayan birisiyim arada fps girerim
  7. Gagafa

Yardım Kulaküstü kulaklık önerisi

Selam arkadaşlar 3 k bütçeye göre güzel bir kulaklık bakıyorum oyun oynamak içim ve müzik dinlemek için oyun oynarken müzik seside açacağım için iyi bir sıkıntısız kronik olmayan rahat kumaş pedli bir kulaklık arıyorum deri terletme yapabiliyormuş önerilerenize göre almayı düşünüyorum
  8. Gagafa

Yardım Acill 3 k bütçeye kulak üstü kulaklık önerisi

Selam arkadaşlar 3 k bütçem var kulak üstü kulaklık alıcam hem oyun oynamak hem müzik dinlemek oyun oynarken falanda dinlemek için bunlar için çok iyi bir Kulaklık arıyorum rengi farketmez iyi kaliteli sorunsuz bir şey almak istiyorum ve bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim kumaş galiba daha...
  9. Gagafa

Yardım "3 k bütçeye kulaküstü kablosuz kulaklık önerisi"

Selam arkadaşlar 3 k bütçem var kulak üstü kulaklık alıcam hem oyun oynamak hem müzik dinlemek oyun oynarken falanda dinlemek için bunlar için çok iyi bir Kulaklık arıyorum rengi farketmez iyi kaliteli sorunsuz bir şey almak istiyorum ve bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim kumaş galiba daha...
  10. Gagafa

3 k bütçe kulaküstükulaklık

11. Gagafa

Yardım 3 k bütçe kulak üstü kulaklık önerisi

12. Gagafa

Yardım 3 k bütçeye kulaküstü kablosuz kulaklık önerisi

13. Gagafa

Yardım 2 k bütçeye mechanic klavye öneri

Selam arkadaşlar 2 k bütçeye klavye bakıyorum siyah ℅60 veya ℅75 75 olsa daha iyi olur en çok önerileni almak istiyorum
  14. Gagafa

Yardım Selam 2 k bütçem var hangisi almnam gerek kararsızım

Darkmoush m3 v2 Mchose A5 ultra Atk a9 pro Atk a9 plus hangisi en iyisi bilgim yok şunu al bu en iyisi dediğiniz hangisi
  15. Gagafa

Yardım Hangi mouse almalıyım yardım gerekli

Selam arkadaşlar 2 k bütçem var ve aklımda 4 mouse var aralarında en kalitelesi hem malzeme hem donanım olarak iyi bilmiyorum o yüzden yardım amaçlı bu forumu açtım Mouse hakkında iyi bilgisi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim tutuşum palm elim 17-18 cm wraith de iade sorunu var mı...
  16. Gagafa

Yardım 2 k bütçeye mouse önerisi

Srlam arkadaşlar 2 k bütçem var güzel sorunsuz bir mouse önerisi bekliyorum aklımda olanlar var sizin önerilerinizi bekliyorum Darkmoush m3 v2 Mchose A5 ultra vxe r1 se Ajaj 159 pro Atk a9 pro Atk A9 plus
  17. Gagafa

Yardım 2 k bütçeye mouse önerisi

Selamlar 2 k bütçem var bu mouse tam f/p gibi geldi atk a9 plus hem sensör hem bataryası olsun çok iyi almalımıyım iyi değilse aklımda Darkmoush m3 v2 Mchose A5 ultra vxe r1 se Ajaj 159 pro Atk a9 pro Felan var önerilerinize açığım önerileriniz nedir ellerim 17-18 cm gibi bir şey açıkcası rahat...
  18. Gagafa

Yardım 2 k bütçe masa önerisi

Beyaz 160x60 masa gerek pc için yardımcı olursanız sevinirim 2 3 k arası masa lazım
  19. Gagafa

Yardım Kasama olurmu yardım?

Arkadaşlar thermalright frozen edge 360 mm soğutma alııcam şimdi kasam segotep radiant kasam var ölçüleri fotoda var olurmu kasaya acaba ramle referandum çakışırmı
  20. Gagafa

Yardım Selam arkadaşlar 2 k masa önerisi

Selam arkadaşlar 2 k bütçem var ama duruma göre 2,5 felan yükseltebilirim Pek fazla anlamıyorum 60x160 bir ölçü düşündüm beyaz bir masa bakıyorum sorunsuz kullandığınız bildiğiniz şunu kesin al dediğiniz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Geri