Arama sonuçları: *

• Users: wWalsh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. wWalsh

Siyah renklerde gölgelenme sorunu

hayırlı akşamlar. Geçenlerde monitör kolu aldım hdmi kablosu biraz gergin duruyordu sıkıntı etmedim zaten setupu yemizlicektim idarelik öyleydi ama geçenlerde cs2 oynarken alt tab yaptım ekranda bi anda gölgelenmeler oldu kaç gündür böyle duruyor hdmi kablosunu değişip denedim ama fark olmadı...
  2. wWalsh

Ana kartta boot ışıgı yanıyor

Bugün öğlen oynadım vir sorun yoktu sonra aksam monitör kolu almıstım onu taktım suan boot yanıtor ve ekran gelmiyor
  3. wWalsh

Çözüldü✓ Fanlar anakarta baglanmadan renk değiştirme yapabilirmiyim?

fanalrım 3 pin girişli benim anakartım 4 pin girişli jrgb yani uymuyorlar suanda sadece tek renk yanıyorlar https://arsbilgisayar.net/fan-coklayici-5v-3-pin-argb-rgb-led-fan-coklayici-11-port şöyle bir şey alsam sata kablosu ile baglantı yapabilirmiyim ana karta baglamadan?
  4. wWalsh

12v 4 pin jrgb girişini 5v 3 pine cevirilirmi?

dönüştürücüyle olur diyorlar ama bulamadım ben yada baska nasıl cozebilirimi bu sorunu. fanlarım argb 3 pin giirşli suan sadece psuya baglı fanlar renklerini değiştiremiyorum.
  5. wWalsh

MSI Pro B620M için JRGB fan önerisi

İyi sosyaller. Anakartımın uzerinde sadece 1 tane JRGB pin var 4 pinli. Fanlardan gram anlamayan birisiyim dönüştürücü vs falan da varmış hatta ama anlamıyorum. Yardımcı olacak varsa sevinirim.
  6. wWalsh

Rv there yet oyununa girince mikrofon bozuluyor

oyuna girince mikrofonum hicbirşekilkde calısmıyor taki pcye reset atana kadar anca oyle acılıyo mıkrafon sizce neden
  7. wWalsh

2000₺ oyuncu kulaklık önerisi

Counter strike için kullanıcam mikrofonuda iyi olsun bana yeter kablolu, kablosuz farketmez.
  8. wWalsh

Kasamın ısıkları kısılıyor neden?

pcyi 3 ay once aldım sıkıntısı yok ama gecenlerde kablosuz klavye aldım ve pcye taktım kucuk usbsini ondan sonra hep kasanın ısıkları kendi kendine kısılıyo geri parlıyor neden oldugunu bilen varmı?
  9. wWalsh

1500₺ klavye önerisi

Önceliğim %75 - %80 olabilir daha büyük olanlar masama sığmıyor. Bütçem: 1500₺. Red switch ve kablosuz olması yeterli benim için. Kaliteli membrance’de olur
  10. wWalsh

Pc açıldığında cmd 1 saniye açılıyor

1 saniyeliğine ekranın sol üstünde bi siyah ekran acılıp kapandı sizce neden? bu arada opera kullanıyorum pc acıldığında ilk oprogram açılır sizce ondanmıdır. dün gece ismini bi bilmediğim bi uygulama yükledim yanlışlıkla fotoğraftaki.
  11. wWalsh

Windows 11 nasıl etkinleştirilir?

yeni kurdum pcyi ver sağ allta sürekli windowsu etkinleştir yazıyor nasıl yapıcam bu işi?
  12. wWalsh

Rtx 3060 furmark değerleri

0xmsaa’da bence gayet iyi ama sizede sormak istedim
  13. wWalsh

Kasa fan kabloları nereye takılır?

Msi pro a620m anakart var sağ üstünde sys fan var oraya takılcak bilşyorum ama hangi kablo bu arakadas fazlalık kabloları çektim
  14. wWalsh

Am5 işlemciye termal macun nasıl sürülür?

7500f için sürücem ama aralarındaki boşluklara dolmasından korkuyorum ne yapıcam. Bu arada kartla denedim macun direk karta yapıştı kaldı mx-6 kullanıtorum macun
  15. wWalsh

Yardım Kule tipi fan anakarta oturmuyor

Resimlerde gözüktüğü hibi nası yapıcam ben bunu. Kısa kalıyor bağlantı aparatı
  16. wWalsh

Yardım Rx7600xt için furmark değerli iyi mi??

Ürün temmuz ayında alınmış daha yeni bir kart ve fiyatı 11.500₺ kadar indirdim iyi mi? sizce alınır mı??
  17. wWalsh

3070 vs 3070ti hangisi alınır

2.el alıcam. İkiside kutulu güvenlik etiketleri üstünde. 3070 düz: 10.000₺ indirimle 9500₺ alırız 3070ti : 12.900₺ bir tl dahi inmiyor sizce hangisi alınır? Bide 6700xt var 9.000₺tl 6800 yok zaten temizi hiç uçuk fiyat zaten
  18. wWalsh

3070ti furmark değerleri iyimdir?

Cihaz Gigabyte aorus master modeli 3 fanlı kfg var garanti sadece gigabyte üzerinden var ama. Sizce alınır mı? fiyat 11k ve içi açılmamış etiketleri üzerinde
  19. wWalsh

6700xt için furmark değerleri iyi mi??

Ürünü 8kya alıcağım msi’n ürünü. Sizce değerler nasıl bana normal geldi Gaming x yazıyor kutusunda
  20. wWalsh

10.000tl 2.el ekran kartı önerisi

Max 11k’ya kadar çıkabilirim. İşlemci: 7500f 16gb tek kanal ram 750w psu Rx6700xt buldum 9000tl 3070 ler var 11k civarı Sizce ne alayım?
Geri