Arama sonuçları: *

1. T

HP Victus İ5 12500H rtx3060 Fps düşme sorunu

rainbow six siege apex vb oyunlarda iyi fps verirken bir anda 40 veya 60 fpsye düşüyor ve bir süre orada kalıyor ama bir süre sonra geri yüksek fps vermeye başlıyor acaba pc rtx 3060 ekran kartı yerine bir anda interl dahili ekran kartına geçtiğinden dolayımı böyle oluıyor eğer ondan dolayıysa...
  2. T

Steelseries arctis 7 ses sorunu

dün elime ulaştı yeni olmasına rağmen sorun var sesinde sesteki sorun şu csgo warzone rainbow six seige valo vb. oyunlarda silah sesleri gelirken adam kıçının dibine girmediği sürece ayak sesi hiçbir şekilde gelmiyor lütfen yardım edin çözülecek sorunsa çözelim değilse değişim veya iade...
  3. T

Arctis 7 2019 vs cloud alpha s vs Logitech g pro x

Başlıktaki üç kulaklık arasında kaldım hangisini almalıyım cevap verirseniz sevinirim nedenleriyle birlikte söylerseniz daha güzel olur şimdiden teşekkürler
  4. T

Bilgisayarımı kaça satabilirim

Önceliklen selamün aleyküm ben bilgisayarımın ne kadar edebileceğini merak ediyorum şu anda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler İşlemci: RYZEN 5 1600 AF 12NM Anakart:MSI B450M PRO MAX ANAKART Ekran kartı: GİGABYTE GTX 1650 SUPER 128 BİT 4GB Ram: CORSAİR VENGEANCE 2X8 3000MHZ 16GB...
  5. T

Cod warzone FPS sıkıntısı

Ryzen 5 1600 12 nm Gigabyte GTX 1650 Super 8 GB Corsair vegance 3000 MHz ram Bu sistemle giriyorum ama FPS düşük en aşağıda bile FPS oyun içinde en fazla 65 FPS alıyor ve hemen 40 50 ye düşüyor ama videolarda en full de 76 85 arası sabit FPS alıyorlar yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler
  6. T

Rampage KB-R101 IMPRESSIVE RGB

Rampage KB-R101 IMPRESSIVE RGB Aydınlatmalı Kristal Switch Mekanik Gaming Klavye ben bu klavyeyi almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti de bir bilgisi olan bana söyleyebilirim bu nasıl bir klavye şimdiden teşekkürler
  7. T

350 400 TL klavye önerisi

3 gündür rampage ultimate elimde ve şimdiden beni rahatsız edecek biçimde yay sesi çıkarmaya başladı. İadesini isticem ve yeni klavye alacam bi öneride bulunursanız sevinirim. 400 TL'yi geçmesin yeter ve blue swich gibi ses çıkarmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Geri