Arama sonuçları: *

1. K

CORSAIR 3500X Fan Setup Önerileri

Merhabalar, Corsair 3500X için çok ağır rgb içermicek, soğutması iyi ve ses seviyeleri düşük, bütçeye uygun bir setup bakıyorum. Kasanın 3x12cm intake fanla beraber geliyor. Ya buna ek olarak 1 tane 140mm 1 tane de 120mm fan eklemek istiyorum, ya da bunları da çıkarıp 4x12cm + 1x14cm bir set...
  2. K

B650 vs B850 - ASUS & MSI & GIGABYTE

Arkadaşlar sistemin son parçası konusunda emin olamadım. Bütçemi korumak istiyorum ama iyi ve sistemime uygun bir anakart almak ilk önceliğim tabi. Anakartlar https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-mag-b650-tomahawk-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,30374310.html...
  3. K

Sistem hakkindaki düşünceleriniz nedir?

GPU: Sapphire 9070XT Pulse CPU: Ryzen 7 9700X RAMler - Lexar Ares 32GB (2X16) 6000MHZ CL30 Ana Kart - MSI B650 Gaming Plus alternatif olarak bütçe için Asus Prime B650M-R olabilir. Kasa - Lian Li Lancool 207 veya Asus ProArt Wood Edition PSU - Raijntek 850W Sistemin bir tek SSD ve soğutucu...
  4. K

9070XT + 9700X için ferah geniş kasa

PSU ve Kasa için 6-10K bandına verebilirim. Çok uçuk fiyatlı olmayan, geniş ferah ve şık bi kasa arıyorum. Full tower'lar hoş ama genelde fiyat olarak çok yüksekler, ve Vatan & Mediamarkt'te gezindiğim kadarıyla kasa malzemesi iyi olan çok örnek göremedim. Önerileriniz nedir? Ayrıca bu sistem...
  5. K

2K AMD Kasa Toplama Önerileri

Arkadaşlar 2K monitörümün etrafına gündelik kullanımı ve oyun kullanımını desteklicek, uzun ömürlü bir sistem toplamayı düşünüyorum. Birkaç kararım kesin, ama parçaları ve fiyatı denkleştirme konusunda sorun yaşıyorum. İşlemci: AM5 bir sistem dizmek istiyorum, işlemci olarak aklımda R5 9600X...
Geri