Arama sonuçları: *

1. Y

Mchose L7 Ultra alınır mı??

Bu fareyi biraz araştırdım gözüme hoş geldi bundan öncesinde scyrox v6 düşünüyodum ama bu fiyat olarak da hoşuma gitti alınır mı? başka alternatifler varmıdır?
  2. Y

F/p M2 Ssd önerisi.

Merhabalar 1000-1500 tl arası pcie4.0 yada 5.0 destekli(mevcutsa)250-500 gb okuma ve yazma değerleri güzel bir f/p m2 ssd arıyorum crucial e100 gözüme takıldı ama almalımıyım yoksa başka seçenekler varmıdır?
  3. Y

AIGOA68 yellow switch klavye alınır mı?

Merhabalar 2000 tl e kadar rgbsiz kablosuz beyaz renkli bi klavye istiyodum aıgoa68 yellow swtich gözüme çok hoş geldi özellikle oyun odaklı kullanmak istiyorum peki bu klavye oyun oynarken beni üzermi gecikme kalite vs olsun sıkıntı çıkarır mı? Fiyatı gamegaraj da 1500 tl civarı alınır mı?? Eğer...
  4. Y

Am 5 Anakart önerisi

Merhabalar b650 anakart seçimi konusunda sıkıntı yaşıyorum bütçem 5,6 max 7 önerebileceğiniz anakart varmıdır?
  5. Y

Anakartın Ram mhz üstüne overclock yapılır mı??

6400mhz ram kapasitesine sahip anakart ile 6000mhz rami 7000-8000 arası frekans ile overclock yapabilirmiyim?
  6. Y

Hangi anakartı almalıyım?

Am5 bi sistem 7500f işlemci (bi iki sene içerisinde yükseltmeyi düşünüyorum) ancak anakart olarak ne alabilirim henüz karar veremedim asus prime b650m k yada gigabayte b650m Wifi düşünüyorum herkes giriş seviyesi zayıf vs diyor bütçem max 6-6,5 bu seviyelerde önerebileceğiniz anakart varmıdır?
  7. Y

Asus tuf gaming monitör alınır mı??

[H3 id='Asus+TUF+Gaming+VG249QM5A+23.8+0.3+ms+Full+HD+IPS+240+Hz+Oyuncu+Monitr+7k']Asus TUF Gaming VG249QM5A 23.8" 0.3 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitör 7k[/H3] rekabetçi oyunlar renk canlığı vs için Bu monitörü almak istiyorum sizce alınır mı?? Yoksa bu fiyatlara daha iyileri varmıdır? VA...
  8. Y

Ddr5 Am5 anakart tavsiyesi

Merhabalar ddr5 sisteme geçeceğim ancak anakart konusunda biraz takılı kaldım normalde asus prime b650m r almayı düşünüyordum ama k modeli daha güzel geldi ancak fiyatı 500-700 daha fazla alınır mı? yoksa alınabilecek başka anakartlarda varmı bütçe max 6 k
Geri