Arama sonuçları: *

• Users: yigitizmir
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Öneri Oyun için Klavye mouse ve mousepad önerisi

Merhaba arkadaşlar . Klavye , öncelik aRGB ve sessiz olmasi Bütçe 2500 TL Mouse, öncelik kablosuz olmasi 2000 TL . Razor orochi iyi midir ? Ve bunlar için mouse pad. Büyük olsun ve varsa argb istiyorum bütçe 500 TL Kaliteli olup çok düşük fiyatları da onerebilirsiniz. Teşekkürler.
  2. Y

Yardım 2 monitör arasında kaldım .

Herkese selam . 7800x3d 9070xt taichi kullaniyorum. Hikayeli oyunlar oynayacağım genel olarak. 2k için monitör arıyorum fakat hiç bilgim yok . Okuduklarim kadarıyla ghosting gibi sorunlar oluyormuş ne olduğu hakkında net bir bilgim yok. İki monitör arasında kaldım. 9 taksit olmalari ve büyük...
  3. Y

Çözüldü✓ 2k monitör tavsiyesi

Selam arkadaşlar 7809x3d ve 9070xt Taichi kullanacağım. Monitörler hakkında en ufak fikrim ve bilgim yok. 30 inch olsun istiyorum . Hikayeli oyunlar ve film izlemek için kullanacağım. Yardımcı olursanız sevinirim Bütçe 10k , Şimdiden teşekkür ederim.
  4. Y

Çözüldü✓ PSU, ram ve SSD önerisi

Herkese selam Elimde bu üç parça var Asus tuf gaming x870e plus wifi7 ASRock 9070xt Taichi OC 7800x3d. Amacım sadece 2k çözünürlükte hikayeli oyunlar oynamak. Günde en fazla 2 saat açılacaktır , belki o kadar bile değil . Kasa, Revenge Supernova 7xargb alacağım hem fiyat olarak hem görsel...
  5. Y

2k DDR5 sistem öneri

Selamlar. Asus tuf gaming x870e plus wifi7 7800x3d bu iki parça elimde Ekran kartı dışında 30k bütçem var. Ekran kartı olarak 9070xt düşünüyorum fiyat olarak en uygunu olarak görünüyor.ayni fiyatlarda veya daha uyguna öneri alabilirim Bu parçaları tamamlayacak 2k ultra ayarlarda...
  6. Y

PC Toplama Tavsiyeleri: En İyi Oyun Deneyimi İçin

Herkese selam. ara sıra oyun oynayan biriyim. God of War. last of us ,resident evil tarzi oyunlar. . Bu oyunlarida sık oynamam zaten . Konsollarda ki pahalılık nedeniyle PC toplayayim bari dedim. Ileriye dönük bir sistem olsun istiyorum. Konuya hakim olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  7. Y

Çözüldü✓ 35K Bütçeyle PC Toplama Önerileri

Oncelikle herkese selam . 35k bütçem var, ara sıra oyun oynayan biriyim. God of War. last of us resident evil , Alan wake , Forza, başka oyun oynar miyim bilmiyorum . Bu oyunlarida sık oynamam zaten . Konsollarda ki pahalılık nedeniyle PC toplayayim bari dedim , yaklaşık 15 gündür araştırıyorum...
Geri