Arama sonuçları: *

• Users: eze00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Viewsonic Vx27g1-2k alınır mı?

https://www.idefix.com/27-viewsonic-vx27g1-2k-ips-1ms-180mhz-2xhdmi-1xdp-qhd-2560x1440-frecker-free-dusuk-mavi-isik-vesa-si-p-13115027?vendorId=106&ref=akakce&v=1.73.4 bu monitör alınır mı?
  2. E

8000TL Civarı 2K 27inç Monitör Önerisi

2K 27inç monitör arıyorum bütçem maks 8k ne önerirsiniz
  3. E

AOC Q27G4XF 27" alınır mı?

başlıkta belirttiğim bu monitör alınır mı incelemesini göremedim ama aoc üzmez diye düşünüyorum. sizce? https://pckolik.com.tr/urun/Q27G4XF?ref=akakce&v=1.64
  4. E

MSİ 274CQF 27 İNÇ 2K MONİTÖR ALINIR MI?

Bu monitör gözüme uygun gözüktü yakın bi zamanda almayı düşünüyorum bu fiyata daha iyi monitör tavsiyeniz var mı? yok ise bu monitörün herhangi bir dezavantajı var mı yardımcı olursanız sevinirim (...
  5. E

RTX 5070 ile gta v onlineda 70-80fps alıyorum

yakın bi zamanda yeni sistem aldım rtx 5070 vs ryzen 5 7500f var ancak gta v legacy online da eski bilgisayarımla nerdeyse aynı fpsi alıyorum bunun sebebi nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi
  6. E

İncehesap 5070 sistem alınır mı?

Uzun sürerdir bi sistem arıyordum en son buna karar kıldım. ssdyi kingston nv3 1tb yaptım bir de 2x8 rami 1x16 yaptım.Anakartı yükseltmeye bütcem yetmiyor ama çok sıkıntı olcağını sanmıyorum. Alınır mı sizce herhangi bi eksiği var mı...
  7. E

Tebilon rtx 5060ti sistem alınır mı

Bu özelliklere sahip en ucuz sistem olarak bunu buldum, alınır mı nasıl? https://www.tebilon.com/amd-7500f-msi-geforce-rtx-5060-ti-16g-shadow-2x-oc-plus-16gb-msi-a620-16gb-ddr5-ddr5-1tb/
  8. E

Kioxia 2TB SSD alınır mı?

Diğer forumlara baktım bu marka hakkında hem öven var hem gömen var. Biri diyo eski toshiba markası o yüzden güvenilir. biri diyo işte 1 yıl kullandım hızı yarıya düştü falan .Sizce bu ssd güvenilir mi sorun çıkarır mı...
  9. E

Gamepower BULL T20 Monitör alınır mı?

bunun bi alt sürümü olan t10 u önermiş abdullah abi videoda alınabilir kalitede olduğunu söylemiş. Sizce alınır mı bu monitör? tabi ki biliyorum bi msi yada asus değil ama bütçem sınırlı...
  10. E

James Donkey Epic q40 alınır mı

çoğu forumda okudum herkes kötülemiş markayı ama neden kötülediklerine dair bir şey bulamadım bu monitör alınır mı alınmaz mı? Eğer alınmazsa Bu fiyat bandında daha iyi bir monitör önerebilir misiniz...
  11. E

Rampage OCTAGON C60 alınır mı

Rampage OCTAGON C60 fanı R5 7500F işlemci için yeterli midir? bunu alcağına üstüne biraz daha koy şunu al falan demeyin lütfen sadece yeterli mi değil mi onu bilmek istiyorum
  12. E

Çözüldü✓ Multi Frame Gen kaliteyi bozuyor mu?

Yakın bir zamanda pc değiştirmeyi düşünüyorum normalde 4060 alcaktım ama dedim almışken son model alayım 5060 ti 16gb almaya karar verdim. Çünkü MFG ve FG özelliği beni cezbetti ama karşıma çıkan bi kaç videoda bazı insanlar bu özelliği eleştirmiş kaliteyi çok bozuyor diye özellikle ekranı hızlı...
Geri