Arama sonuçları: *

1. Cemal Paşa

Yardım YAZILIM VE OYUN İÇİN KLAVYE ÖNERİSİ🔥🔥

Hepinize merhaba dostlar. Yazılım ve oyun oynamak için klavye ariyorum. Yazma hissiyati ve sesinin iyi olmasini ve kablosuz bağlantida olursa bunlarin yaninda çok iyi olur ama elzem değil. Bütçem 3k gibi biraz aşabilirim ama ne kadar min tutarsam o kadar iyi. Modlamayi duydum onun hakkinda...
  2. Cemal Paşa

🔥🔥Yazılım işleri için laptop tavsiyesi🔥🔥

Pc mühendisliği okuyorum. Evde güzel bir sistemim var ama dişarda da kullanmam gerekiyor. Masa üstünü yeni dizdim o yüzden maddi olarak pek içaçici durumda değilim. Sadece kod işlerinde kullanilacak extream bir beklentim yok oyun vs oynamam. Dediğim gibi sadece dışarıda yazılım işleri için...
  3. Cemal Paşa

Ev kullanımı için televizyon önerisi

Merhaba dostlar salonda kullanmak için 55 inc bir TV arıyorum. Oyun vs oynama durumu pek olmayacak. Film ve dizi için kullanılacağı için en önemli beklentim görüntü kalitesinin iyi olması. Bütçe maksimum 25k şimdilik iyi kötü bir TV var elimde tavsiyeleriniz neler olur hangi modellere bakayım ya...
  4. Cemal Paşa

Param güvende ile 5k lık klavye satmalı mıyım?

Sahibindende klavyeyi ilana koydum 6k idi 5k da anlaştik. Benden param guvende ile gonderebilir misin diye rica etti ama bilemedim herhangi bir sorun olur mu mala zarar verip iade eder mi? Bazi kişiler dolandirilmiş ya ürünü değiştirilmiş yada bozulmuş. Sizler ne dersiniz.
  5. Cemal Paşa

Çözüldü✓ 15k bütçe ile ders ve gundelik işler için tablet önerisi

Kardeşim universiteye başlicak oyun vs ile pek işi yok film izler genelde okulda kullanacak xiaomi pad7 guzel ama klavye kalem de ihtiyaci var onlarida ucuz yollu çozersek iyi olur ama harici siz ne önerirsiniz. Klavye ve kalemle kullanacak. Tableti şundan kalemi burda al yada klavyeli setler...
  6. Cemal Paşa

Çözüldü✓ Tr de emsali olmayan logitech league of legends klavye kaça satabilirim?

Dün 0 kutu aldım fiyati uygun geldi. Kendi çapımda ufak ticaretler yapiyorum ondan satmak istiyorum uzerinde hala jelatini duruyor. Tr de emsalinde bulamadim yurt dişinda çoğu yerde satilmiyor 1 yerde buldum 190 dolar istemişler. Nereden kaça satabilirim aranizda ilgilenen varsa yalandan ilana...
  7. Cemal Paşa

Çözüldü✓ İTOPYA HATASININ ARKASINDA DURMUYOR

13 eylulde indirimlerden yararlanarak monitör almiştim. Sipariş onaylandi gözüktü tamam dedim geçtim. Dün keyfe keder para hareketlerimi kontrol ederken paranin çekilmediğini gördüm. Bu sabah kendilerini aradiğimda sipariş ucretini alirken sorun oldugunu bundan dolayi siparisimi iptal...
  8. Cemal Paşa

Çözüldü✓ 7k bütçeli 2k monitor tavsiyesi

https://pckolik.com.tr/tavsiye-sistem/bomb-v8-sistem-tavsiyesi-i5-14400f-geforce-rtx-5070-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd Ssd kasa vs gibj ufak özelleştirmelerile bu kasaya aldim.Genel olarak hikaye oyunlari oynamak istiyorum. Bunun içinde en iyisinin 2k monitör oldugunu düşündüm. Akşam ince hespata...
Geri