Arama sonuçları: *

1. M

Bu sorun ile alakalı bilginiz varmı

USB İLE İLGİLİ YAZMAYIN + SORUN OLARAK YAZDIM ONU KENDİM ÇÖZERİM DİĞER SORUNLAR HAKKINDA BİLGİNİZ VARSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM merhabalar sizlere yaşadıgım bir problemi anlatmak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim ben Mert yaklaşık 1 ay olan bir kasa topladım kasamı hepsiburada...
  2. M

120k lık 1 Aylık sistem de bu sorunun çözümü nedir

merhabalar sizlere yaşadıgım bir problemi anlatmak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim ben Mert yaklaşık 1 ay olan bir kasa topladım kasamı hepsiburada üzerinden satın aldım her ürünü tek tek sipariş vererek aldım ve parayı kırdım 120k lık topladım oyuncu koltugu felan dahil ama konumuz bu...
  3. M

Monitör Siyah Ekran Sorunu ve Parlaklık Ayarı

Merhaba arkadaşlar çok merak ettim o yüzden söylüyorum benim monitörüm qd oled 2k 240 hz 27 İnç bir monitör hdmı ile bağlı oyuna girince alt tab yapınca win tuşuna basınca 4 saniye lik bir siyah ekran yiyorum kafayı yedirtti bana bide parlaklık ayarı gibi seçenekleri yapabiliyordum 450 nit e...
  4. M

ARKADAŞLAR BU KABLOLAR NEREYE

Selamın aleyküm arkadaşlar ben dışarıdan kasa aldım tek tek parça aldım ve bütün montajı kendim yaptım... Asus x870p 7xfanlı argb li kasa 850w 5060ti 9800x3d Bunları boşverin asıl olay şu Fotoda gösterdiğim kablolar nereye olacak bir sürü video baktım izledim bunları bulamadım kafayı yicem...
  5. M

S24 ULTRA alınır mı YD

Merhaba arkadaşlar yurt dışı olarak s24 ultra yada s25 ultra almış olsam 25k 35k arasında fiyatlar ımei kaydı olmuyor sonuçta sonradan yaptırmaya çalışsak ne kadar tutar ve sizce yapılır mı?
  6. M

İNCE Hesap dan pc alınır mı

İnce hesap güvenilir mi arkadaşlar bilgisayar alma planım var ve güvenilir mi alınır mı bilemedim
  7. M

BİRİ ŞUNU ALSIN SATILMIYOR

Merhaba arkadaşlar elimde leptop var 1 2senedir kullanıyorum bilgisayarı zorlayacak hiç bir şey yapmadım bir tane rar dosyası indirdiysem namerdim bebek gibi baktığım bilgisayarımı borcum dan dolayı satmak durumundayım herhangi hiç bir problemi yoktur lütfen toksik kişiler veya yalandan gelip...
  8. M

27 mi 24.5 mu almalıyım

Yüksek HZ (ips almaya karar verdim) ips 15k bant 1ms gtg olucak monitör ne alacam hacı bide 27 istiyorum sadece oyun odak istemiyorum alınır mı 27??? Artı ve eksileri nedir bilgili arkadaşlar yardımcı
  9. M

HANGİ MONİTÖR SEÇMELİYİM

1. Si AOC 27 İNÇ 4k da 160hz FHD 320HZ 1MS İPS EKRAN 2. Game power 27 İnç 1 ms FHD 360HZ 3. Game power 24.5 İnç 500hz 0.2ms fast VA FHD 4. Game power 24.5 İnç 400hz 0.2 ms fast VA FHD ______________________________ Arkadaşlar monitör almalıyım hangisi tercih etmeliyim genelde 4k civarı...
  10. M

Ryzen 9800x3d VS ryzen 9700x

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bütçem var 85 90 k bütçeye sahibim kasa toplamak için 5070ti lık sistem topladım işlemciler arasında bu şekilde kaldım YouTube da videolar izliyorum nedensiz ryzen 7 9700x valo da 800 fps çıkarken 9800x3d 700 fps üstüne çıkmıyor ana sekme de ama 1300 görürken...
Geri