Arama sonuçları: *

• Users: svscr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Sistem PSU değiştikten sonra açılmıyor

Merhabalar, Yaklaşık 1 ay önce GameGaraj’dan hazır sistem olarak aşağıda belirttiğim donanımlarda bir PC satın aldım: • İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D • Anakart: ASUS PRIME B650M-R • Bellek: 2x TwinMOS VOLTX DDR5 16GB 5600MHz CL36 • Ekran Kartı: Palit RTX 5070 Ti GAMINGPRO-S 16GB GDDR7 •...
  2. S

Çözüldü✓ Tekli kasa fanı önerisi

Merhaba kasanın alt tarafına 1 adet fan takmak istiyorum gösterdiğim yere. Uygun mu takabilir miyim uygunsa öneride bulunabilir misiniz? Max 500 tl civarı olabilir, rgb olması şart değil. Sanırım 120mm.
  3. S

Palit 5070ti Sıcaklık

Geçen ay gamegarajdan Palit RTX5070Ti GAMINGPRO-S kartlı AIGO DS900 kasa ile bir sistem almıştım. Masaüstü sistemlere yeni geçtim ve ısı gibi konularda pek bilgim yok. Bu kartın webte ısı testlerini izlediğimde hep 95-98 yükte 60-63 dereceler görüyordum. Fakat ben oyun oynarken yine aynı...
  4. S

7k-9k arası 2k monitör

Genelde hikayeli yada simülasyon oyunları için arıyorum, rekabetçi oynadığım sadece lol var o da pek yoğun değil. 7k bandında yada tam 9k yada biraz geçerse olabilir, Hepsiburada'dan alacağım taksit imkanı belirttiğim bareme göre artıyor. 9 taksit olursa sevinirim. [H3 id=''][/H3] G274QPF sanıp...
  5. S

Taksitle Hazır Sistem Önerisi

Uzun yıllardır GTX 1050 Mobile’lı bir laptop kullanıyorum; şimdiye kadarki en yüksek grafik tecrübem PS5 oldu. Unlost’un sistem duyurusunu görünce aşağıdaki sistemi biraz aceleyle sipariş ettim; büyük ihtimalle kötü bir seçimdi...
Geri