Arama sonuçları: *

• Users: GRR8
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. GRR8

Razer Deathstalker V2 Pro TKL İndirimde, Alınır mı ?

İtopya'da şuan 4.700tl, normalde 8-9k civarı. Öyle aman aman özelliği yok ama uzun zamandır beyaz tkl kablosuz klavye bakıyordum. Sizce alınır mı bu fiyata ? https://www.itopya.com/razer-deathstalker-v2-pro-tkl-optical-red-switch-beyaz-kablosuz-gaming-klavye_u24805
  2. GRR8

Dualsense Kutusu Kayıp Garantiye Vermek İstiyorum

Merhaba. 5-6 ay önce aldığımım dualsensimin sağ analoğu bir süredir drift yapıyor. Garantiye vermek istiyorum ancak kutusu kayıp. Bildiğim kadarıylada drift problemi olduğu zaman direkt sıfır ürün ile değişim yapıyorlar. Kutunun olmaması sorun çıkarır mı ?
  3. GRR8

Öneri Annemin Sınıfı için Laptop Önerisi

Merhaba. Annem sınıf öğretmeni ve sınıfı için laptop almak istiyor. Projeksiyondan slayt gösterisi vs. yansıtacak. Parasını öğrencilerden toplayacak (23 kişiler ama ne kadar verebilirler belli değil). Ucuz bir laptop öneriniz var mıdır ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. GRR8

Öneri 3000tl Altı Telefon Önerisi

Merhaba. Babaannem için telefon bakıyorum ama pek emin olamadım. 3000tl altında telefon öneriniz var mı ? (En az 32gb depoloma ve 4gb ram olursa iyi olur.)
  5. GRR8

Yardım Ram olmadan bios güncellemesi nasıl yapabilirim ?

Merhaba. Asusun tuf b550m-plus anakartına sahibim. Modelini tam hatırlamadığımda xpg marka 8x2 gb ramim var. Bu gün kasa çok tozlandığı için temizlik yapayım dedim ancak bilgisayarı temizleyip tekrar açtığımda ramlerin birinin çalışmadığını fark ettim. Slotunu falan değiştirdim, silgiyle ucunu...
  6. GRR8

Aynı Harddsike İki İşletim Sistemi Kurma

Merhaba. Şu anda 500GB m.2 ssd(Windows ssdye kurulu.) ve 1TB harddisk kullanıyorum. Harddiske deneme amaçlı windows 11 kurmak istiyorum ama az çok bir şeyler var içinde(Fotoğraflar vs.). Sorum şu : Ben harddiski ikiye bölüp iki farklı işletim sistemi kullanabilir miyim ?(Yarısı windows 10...
  7. GRR8

15.000Tl Laptop Önerisi

Bİr akrabam için oyun odaklı laptop arıyorum. laptoplar hakkında çok fikrim olmadığı için size sormak istedim.
  8. GRR8

Corsair H100i Elite Capellix Alınır mı ?

İşlemcim Ryzen 5 5600x. Anakartımda fan takacak yerim kalmadı. Bu modelde de içinden commander core çıkıyormuş. Başka seçenek bulamadım, sizce nasıldır ? Önerilerinizi bekliyorum...
  9. GRR8

VTNMSİ 5600x Rtx 3060 ti Nasıldır ?

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-5600x-msi-rtx3060ti-gaming-x-trio-mag-b550-tomahawk-corsair-480gb-nvme-16gb.html#genel-bakis Bana ucuz geldi. Vatan gibi bir yerin sattığını görüncede şaşırdım. Kaçırdığım, görmediğim bir eksiği var mı diye size sormak istedim.
  10. GRR8

Sinerji Aurora Alınır mı ?

Şuanda sinerji aurorayı özelleştiridiğim zaman 13.248 tl oluyor. Sizce alınır mı ? Özelleştirmeler : -Ryzen 7 3700x -Corsair CV 650W 80+ -Kingston A2000
  11. GRR8

Sinerji Gaia Nasıldır, Alınır mı ?

Sinerji Gaia sizce nasıl ? Bu özelliklerde başka önerebileceğiniz bir sistem var mı ? (Ekran kartını msi yapıcam)
  12. GRR8

Öneri 800tl Kulaklık Önerisi

Merhaba. 800tl bütçem var. Ben Razer Kraken Tournament Edition ı beğendim. Sizin önerilerinizde bekliyorum.
  13. GRR8

Bu Monitör 2K mı ? (1920x1200)

https://ty.gl/qvuofozdf N11 de GittiGidiyorda direkt 2K yazıyor fakat burda 1920x1200 yazıyor. Bildiğim kadarıyla 2k 2560x1440. İyici kafam karıştı. Yardımcı olursanız sevinirim.
  14. GRR8

Amazon Kargo Paraları ve Kargoyu Bedava Getirme

Merhaba. Amazon.com (.tr değil) 'dan ürün almak istiyorum ancak kargo paraları çok yüksek. 40-100 dolar arası oluyor. Bunu ucuza veya bedavaya getirme imkanım var mı? Türkiyeyede gelen Amazon primla bedavaya getirebilir miyim ?
  15. GRR8

Rtx 3000 Beklemek mi Rtx 2060S Almak Mı ?

Merhaba. 1-2 Hafta içerisinde Rtx2060S li bir sistem toplayıp alıcaktım ama rtx 3000 kafamı karıştırdı. Anladığım kadarıyla RTX3070 5.000 TL Türkiye'ye gelecek ve yine anladığım kadarıyla Rtx2080 den bile iyi. Yanlışlarım varsa düzeltin... Sizce ne yapmalıyım ? Şimdi Rtx2060S li bir sistem mi...
  16. GRR8

Öneri 850 tl Bütçeyle Hem Kulaklık Hem Klavye

Merhaba. 850Tl bütçem var. Klavye ve kulaklık almak istiyorum. Açıkçası ben kararsız kaldım. Sizlerin önerilerini bekliyorum... Not: Klavye mekanik olursa daha iyi olur.
  17. GRR8

QP V2 Sistem Nasıldır ?

Merhaba. Uzun zamandır bilgisayar araştırıyorum , 6000 tl civarlarında. Youtube da gezinirken bunu buldum. Fiyatı bana uygun geldi. Sizce nasıldır ?
  18. GRR8

5.000 - 6.000 ₺ Arası Sistem Önerisi

5000-6000 tl bir bütçem var, hazır sistem alıcam. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. ---- Not : Ryzen 5 2600 veya 3500x li olursa daha güzel olur.
  19. GRR8

Kasa PSU'lu Fakat PSU Hakkında Bilgi Yok

İncehesapta bunu buldum. Kasa psu lu fakat psu hakkında bir bilgi verilmemiş. Acaba içinden frisby marka psu mu gelir ?
  20. GRR8

Android 11 Beta İndirirsem Telefon Sıfırlanır mı ?

Android 11 Beta İndirirsem Telefon Sıfırlanır mı ? Emin olmak için soruyorum.
Geri