Arama sonuçları: *

• Users: zyliex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Linuxda GoodbyeDPI nasıl açabilirim

arch linux kullanıyorum günlerdir goodbyedpi yada onun gibi bişey kurmaya çalışıyorum dns değiştirmeye çalışıyorum yok yapamadım yardım edebilecek var mı
  2. Z

Arch linuxda goodbyedpi kurma

merhaba arch Linux kullanıyorum bi türlü goodbyedpi kuramadım veya dns değiştiremedim yardımcı olurmusunuz
  3. Z

Arch linuxda GoodbyeDPI

merhaba arch Linux kullanıyorum bi türlü goodbyedpi kuramadım veya dns değiştiremedim yardımcı olurmusunuz
  4. Z

Çözüldü✓ İşletim sistemi linux

merhaba yakın bi süre önce kasalı bilgisayarıma kali indirdim sıkıldım geri windowsa döncektim flash belleği hazırladım taktım bilgisayara kapattım açtım windows kurma ekranı gelmedi kalinin ekranı geldi oda masaüstü açmıyor herşeyi denedim yok açılmıyor masaüstü tty modunda açıyor kaliyi...
  5. Z

Bilgisayarım flash belleği görmüyor

geçenlerde usb belleğe kali linux kurdum başka bi bilgisayara taktım kurulumu yaptıktan sonra çıkarıp windows bilgisayarımda içindekileri silmek istedim usb dosya gezgininde gözüküyor aygıt yöneticisinde gözüküyor ama tıklanmıyor bişey yapılmıyor vazgeçtim başka bi flash bellek buldum içinde...
  6. Z

Bilgisayarım Kendiliğinden Programı Kapatıyor

windows 10 kullanıyorum ve program farketmeksizin belli bi süre geçirdikten sonra program kapanıyor görev yöneticisi açık hiç bi anormal bişey gözükmüyor başlarda oyun oynarken yaşıyodum sadece şimdi chromedayken bile atıyor
Geri