Arama sonuçları: *

• Users: ahmet1523
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

32 İNÇ 2K MONİTÖR ACİL

Merhaba, yarına kadar bir monitör almam gerek. Samsung Odyssey g5 32 inç 2k 180 hz ips düz ekran monitörü beğendim fiyatı 12500. Kağıt üstünde en fiyat performans monitör olarak duruyor. Ama kullanıcı yorumu pek yok, bazıları renkleri, parlaklığı yetersiz diyor. Kullanan var mı? Alternatif...
  2. A

ÇOK ACİL 3 kez anakart değişen laptopun iadesi

Merhaba, konu çok acil o yüzden lütfen okuyun. Benim yeni aldığım asus laptopumda şarja takınca fps düşüşü yaşanıyordu. Ben bunu 3. Hafta farkedebildim ve servise gönderim. Ellerinde ki anakartla değiştirmişler sanırsam olmadı bir anakart sipariş etmişler, sanırsam o da olmadı yurt dışından...
  3. A

5060 lı laptop önerisi

Merhaba dostlar. 5060 lı, full hd ekranlı, 32 gb ram ve 1 tb ssd şi bir laptop arıyorum.bütçem 52 bin. Ne önerirsiniz?
  4. A

5060 lı laptop 2 k mı 1080 ekranlı mı alınır?

Merhaba herkese, bu hafta içinde bir laptop alıcam. https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-x7t-5060-intel-core-i7-14650hx-rtx5060/ Gamegarajın 5060 lı modelini düşünüyodum ama harici monitör alıp kullanmak istiyorum. Bu yüzden gamegarajın 2k ekranı gereksiz fiyat yükseltiyor ve...
Geri