Arama sonuçları: *

• Users: hardrock13
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Yeni aldığım pc çok sesli çalışıyor

Merhabalar bugün bilgisayar aldım, ayrı ayrı alıp güvenilir bir yere toplattırdım.Montaj esnasında da dikkatimi çekmişti sonra geçer diye pek takmamıştım ama yaptığım ayarlara rağmen hala çok sesli ve daha bilgisayar açılırken çıkıyor bu ses.Fan ayarlarını değiştirdim 450-500 rpme aldım gpu ve...
  2. H

Anakart montajı yardım

Beyler anakartı monte edicektim kasaya, anakartta 8 delik var bende bu vidalar var hiçbiri 8 tane değil.anakartım gigabyte b850m force kasa aerocool p500c.Nerden çıkması gerekiyor bu vidaların
  3. H

3lü reverse fan tavsiyesi

Aerocool P500C kasanın altına 3lü siyah reverse argb fan alacağım ama temudakilere pek sıcak bakmıyorum.Lian li kadar olmasa da bilindik kaliteli markalardan maksimum 2.000 TL'ye önerileriniz varsa bekliyorum.
  4. H

Maksimum 4-5k psu’suz kasa tavsiyesi

9070xt-7800x3d kullanacağım 360mm sıvı soğutma ile.Psu delta 850w 80+platinum.ATX ve siyah olucak.Eğer bu bütçede hava sirkülasyonu iyi ve fanları sessiz akvaryum kasa varsa önceliğim akvaryum.Eğer akvaryum yoksa görüntüyü boşverip bütçeyi kısıp performans odaklı bir kasa alacağım...
  5. H

Hangi Sistemi Seçmeliyim?Acil

Ekran kartı zamları kapıda deniyor,daha da geç olmadan pc alıp çıkmak istiyorum.9070xt-7800x3d sistem toplayacağım ,sadece psu alabildim bütçem 75-80.000.Seçenekler şunlar: Aldığım psuyu iade edip hepsiburadadaki peşin fiyatına 12 taksitli sistemlerden almak.(Sistemlerin özellikleri bile...
  6. H

Şuan bilgisayar almalı mıyım..

Uzun süredir bilgisayar almayı planlıyordum, sonunda bütçeyi topladım bilgisayar alacaktım kasım indirimleri var dediler bekleyeyim dedim sonra hepsiburadada sistem parçaları peşin fiyatına 10-12 taksitti(benim için en önemli kısım buydu).Sonra bu kampanyanın kasım boyunca geçerli olmadığını...
  7. H

Kioxia Exceria Pro vs Samsung 990 pro

Saat 6da amazon 3000’e 1000 kampanyasıyla ikisinden birini alacağım kioxia 2800’e samsung 4000’e geliyor aradaki farka değer mi sizce?
  8. H

İncehesap Negatron alınır mı acil

Gaming gecesindeki sistemi kendimce yükselttim parçalara tek tek baktığımda 80k oluyor.Sizce nasıl alınır mı bu haliyle?
  9. H

Hangi Sistemi Almalıyım?

https://www.gaming.gen.tr/urun/736119/pc-hocasi-gg15-amd-ryzen-7-9700x-tray-asus-prime-radeon-rx-9070-xt-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ https://www.tebilon.com/amd-7700x-gigabyte-radeon-rx-9070-xt-gaming-oc-16gb-rgb-gigabyte-b650-ddr5-1tb-32gb/ Merhabalar yukarıdaki 2 sistem...
Geri