Arama sonuçları: *

• Users: Bozkurtami
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bozkurtami

Merhabalar mountain dragon ejderhaya binebiliyorum ama inemiyorum yardım

şimdi gençler mountain dragon paketi yükledim fab'dan herşeyi yaptım ama bir türlü ejderhadan inemedim mount and blade 2 gibi bir oyun yapmak istiyorum düşman vs yaptım ejderha düşman'a alev topu ve ateş püskürttüğünde canı azalarak ölüyor düşman ejderhaya saldırdığında canı azalarak ölüyor...
  2. Bozkurtami

Hazır şablonlar kullanarak İlk forum sitemi açtım ama sadece bende çalışıyor

Merhaba hazır şablonlar vs çoğu hazır bir forum sitesi oluşturdum deneme amaçlı ama sadece benim telefonumda ve laptop'umda açılıyor diğer kişilere site linki verdiğim zaman onlarda güvenlik protokolü vs hatalar ile siteye giremiyorlar bunu nasıl çözebilirim ayrıca şablonlar vs değiştireceğim...
  3. Bozkurtami

Bitti...

bitti.....
  4. Bozkurtami

İlk oyunumu güncellemeye devam ediyorum(yeni düşman çeşitliliği, boss,kapılar vs.)

herkese yeniden selamlar ilk oyun projemi geliştirmeye devam ediyorum ( link hemen aşağıda ) v 3.0 olacak sonradan fark ettim bir sonraki güncelleme de onu düzelteceğim . https://amethyst-maritsa-85.tiiny.site Yenilikler ve İçerik: Yeni Bosslar: Oyuna meydan okuyucu 2 farklı Boss eklendi...
  5. Bozkurtami

Ilk oyunumu güncelledim (yeni haritalar ,yeni karakterler ,yeni silahlar vs)

herkese tekrardan merhaba ilk oyunumu güncelleyerek devam ediyorum (link hemen aşağıda) https://cyan-danell-54.tiiny.site The Adventures of Aegon: Seasons - Büyük Güncelleme (v2.0) Yayında! 🚀 Selamlar herkese! Geliştirmekte olduğum 2D platform oyunum için devasa bir güncelleme yayınladım...
  6. Bozkurtami

Oyun projemi tekrardan güncelledim

merhaba tekrardan yaklaşık 1 aydır üzerinde çalıştığım oyun projemi iyileştirmeler , güncellemeler ve yeni özellikler ekleyerek güncelledim . açıklama yapmaya üşendiğim için yapay zekaya yaptırttım (kimse görmeden) link açıklamanın en altında NOT : yeni karakterler mevcut karakteri biraz...
  7. Bozkurtami

Oyun projemin %70 i bitti

merhabalar yeniden oyun projemin %70`i bitti yeni silahlar (revolver ,balta ,kılıç ) yardımcı hayvanlar (köpek,aslan) , ( cadılar bayramı event ) para brimi ,mağaza vb. karakterinin fizik motorunu biraz değiştirdim uçan tekme özelliğini biraz daha azalttım yeterli değilse biraz daha...
  8. Bozkurtami

Tekrardan önerilerinizi dikkate alarak oyunumu geliştirdim

tekrardan merhaba önerilerinizi dikkate alarak oyunumu geliştirdim yeni haritalar ekledim can doldurma sistemi ekledim yerdeki elmaları toplayarak canınızı doldurabiliyorsunuz. düşmanlara zıplama özelliği ekledim böylece artık yükseltileri aşabiliyorlar NOT:elmaları alırken takılırsanız ufak...
  9. Bozkurtami

Önerilerinizi dikkate alarak ilk oyun projemi geliştirdim

merhaba önerilerinizi dikkate alarak ilk oyun projemi geliştirdim yeni düşmanlar,dev robotlar vs ekledim. artık karaktere düşmanlar vurunca havalanmıyor NOT:bazen düşmanlar karakteri takip ettiği için buga girip gelemiyorlar yükseltilere gelemiyorlar bunları düzelteceğim karaktere can sistemi...
  10. Bozkurtami

Ilk oyun projemi yaptım

merhaba selamlar sonunda ilk oyun projemi yaptım mobil olarak oynayabilrsiniz dan the man tarzında indie bir oyun yeni düşmanlar, yeni bölümler , bölüm geçişleri hepsini yapacağım ama sizden fikir almak istiyorum sizce ne ekleyebilrim bu oyunuma neler eksik veya hatalı görüşlerinizi bekliyorum...
  11. Bozkurtami

Teknoloji ile alakalı ürünlerin güncel indirimlerini paylaştığım bir site yaptım

herkese merhaba daha önce konusunu açmış olduğum fiyat takip sitesini bitirdim maalesef fiyatları ben manuel olarak güncelleyeceğim çünkü bu siteden para kazanmıyorum bunun için sanal sunucu kiralamak yada almak bana mantıksız geldi ama bir sorunum var otomatik bir sistem yapmak istiyorum ama...
  12. Bozkurtami

Yardım Fiyat Takip Sitesi Nasıl Otomatik Güncellenir?

Herkese merhaba ben teknolojik ürünlerin indirimlerini paylaştığım bir site yaptım ama bir sorunum var ürünlerin sitesindeki fiyatları örneğin ürünün fiyatı 5000 tl ürünün sitesinde ürün indirme girse 4500 olsa nasıl kendi siteme de otomatik fiyat düşüşü yaparım veya zam geldiğinde kendi sitemde...
Geri