Arama sonuçları: *

1. uchihamadara1

Bazı oyunlarda crash yiyorum.

Şimdi birçok olasılık var ilk önce sistemini yazmakla başlayayım. Corsair 480t 850w kasa. 4060ti 8gb. 16 GB DDR5 ram. R5 7500f işlemcim var ve ben stok fanla kullanıyorum. Sistemi alali 1 sene 2 ay falan oldu. Occtden power testi yaptım ama çok yapamadım 5 dakika kadar bi sıkıntı olmadi. İşlemci...
  2. uchihamadara1

R5 7500F 4060 Ti sistem RE oynarken siyah ekran veriyor

Resident Evil oynarken bilgisayarım bir anda siyah ekran verip restart atıyor. İşlemcim R5 7500F oyundayken 90 dereceleri görüyor. Ekran kartı 4060 Ti 8 GB RAM 16 GB DDR5, 850 watt PSU. Stok fan kullanıyorum.
  3. uchihamadara1

Mousem webte 8k Hz çıkmıyor

Selamlar bugün ark A9 ultra Max 2.0 aldım webteki bazı sitelerden polling rate testi yaptım ama 3 4k arası çıkıyor fakat bu sitede https://mousedpianalyzer.com/polling-rate-tester/#google_vignette ve razer polling rate tester uygulamasında full performans veriyor yani 8k.
  4. uchihamadara1

Asus tuf f16 klavye ışıkları değişmiyor

Selam bugün yeni ASUS TUF F16 aldım. Klavye ışıklarını hiçbir şekilde değiştiremiyorum. Bilgisayar açıldığında sadece mavi ışıklı oluyor. Armoury Crate uygulamasını indirdim fakat yapınca renkler değişmiyor. Armoury crate'e ilk girdiğim dinamik ışıklar ile ilgili bişey gösteriyordu yanlışlıkla...
  5. uchihamadara1

Vmd sürücüsünü flasha .exe olduğu için atamıyorum

Yeni ASUS laptop aldım ve Windows kuracaktım. SSD'yi görmediği için VMD sürücüsü yüklemem lazım. Ama Intel'in sitesinde eskisi gibi ZIP olarak değil de .exe olarak var. Nasıl kurulum yapacağım? BIOS'tan VMD ayarını kapatmak en son çarem.
  6. uchihamadara1

Asus tuf F16 5050 laptop alınır mı

Başlıkta belirttiğim i5 işlemcili 5050 ekran kartlı laptop alınır mı?
  7. uchihamadara1

Sıvı soğutma bios ayarları nasıl olmalı

Selam. Sıvı soğutma aldim. 3 pinli pompa kablosu var. CPU fan girişine taktım. Fanları da sys fan girişine taktım. Anakartim gigabyte a620m s2h. Pompanın ayarları nasıl olmalı?
  8. uchihamadara1

Valorantta hiç bir hata almadan oyundan atıyor.

Valorantta hiç bir hata almadan oyundan atıyor. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip tekrar yükledim. Oyunu silip tekrar yükledim fakat düzelmedi. Ekran kartım 4060ti işlemcim r5 7500f
  9. uchihamadara1

Ek kredi kartında kod kime gider?

Selamlar. Babam benim için bir ek kredi kartı başvurusu yapacak. 16 yasindayim. İnternetten alışverişlerde kod kime gider?
  10. uchihamadara1

Sıvı soğutma bios ayarları nasıl olmalı?

Selamlar. Asus prime lc360 aldım. Anakartim gigabyte a620m s2h. Biostan falan bi ayar yapmam lazım mı. Anakartimda aio_pump ya da cpu_opt yok. Fanlari sys fana pompayi da cpu fana bağladım. Biostan nasıl bi ayar yapacagim.İki türlü ayar var. Birisi fan speed mode bu modlardan da silent...
  11. uchihamadara1

Msi mag coreliquid 240r v2 alınır mı

Selamlar. Sorum başlıktaki gibi. İşlemcim r5 7500f stok fanla aşırı fazla ısınıyor stres testinde 90ı geçiyor. Bende bu modeli almaya karar verdim. Nasıldır alınır mi kullananlar cevaplarsa sevinirim. Alınmazsa da ne önerirsiniz 3600 4000 arası bütçede?
  12. uchihamadara1

MSİ MAG coreliquid 240r v2 alınır mi

Selamlar. Sorum başlıktaki gibi. İşlemcim r5 7500f stok fanla aşırı fazla ısınıyor stres testinde 90ı geçiyor. Bende bu modeli almaya karar verdim. Nasıldır alınır mi kullananlar cevaplarsa sevinirim. Alınmazsa da ne önerirsiniz 3600 4000 arası bütçede?
Geri