merhabalar kartımda cw sorunu var bunun için undervolt yapmak istiyorum fakat voltaj değeri verdiğimiz değerde sabit durmalı mı yoksa değişkenlik gösterebilir mi 930 verip 950 civarı göstermesi gibi
Merhabalar bı kaç gün önce ethernette sorun. Yoktu güncelleme yapıp kapatmıştım tekrar açtığım da ethernet çalışmıyor kabloyu görmüyor elektrik gelince boş yanıyor iki ışık bozulmuş olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar 2.el asus prime b650m-k aldım fakat dün ethernet girişi bozuldu vatan bilgisayardan alınmış faturası mevcut 2027 ye kadar garanti belgesini bulamadım fatura ile alırlar mı acaba?
Merhabalar kartın değerleri sizce nasıldır alınabilir mi arkadas video şeklinde attı kart kasa içinde değildi çalışırken fiyat 9500 yazmış pazarlık yapmadım daha
Öncelikle herkese günaydın 2.el bı Asus b650m-k alisverisim olacak bugün görsellerde herhangi bir sıkıntı görünüyor mu acaba yardımcı olursanız sevinirim
Ryzen 5 7500f
Asus b650m r
2x16 patriot 6000 cl30
6700xt yada 6800xt red devil
Bu sisteme 650 watt psu yeterli olur mu?
Ve bu sisteme maks 4.5 k civarında psulu kasa önerebilir misiniz?
Merhabalar böyle bi sistem dizmeyi düşünüyorum fakat indirimlerde daha ucuza getirebilirmiyim yoksa suan almak mantıklı mı? ekran kartı ve ssd 2. el almayı düşünüyorum toplam 28 30 k civarı tutuyor