Arama sonuçları: *

• Users: majeste121
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım Rx 6800 undervolt voltaj hatalı mı?

merhabalar kartımda cw sorunu var bunun için undervolt yapmak istiyorum fakat voltaj değeri verdiğimiz değerde sabit durmalı mı yoksa değişkenlik gösterebilir mi 930 verip 950 civarı göstermesi gibi
  2. M

Yardım Anakart ethernet bozuk mu?

Kasaya elektrik verdiğimde kablo takılı değilken ethernetin iki ışığı yanıyor bi kaç gün önce sorun yoktu bozulmuş mu acaba?
  3. M

Ethernet girişi bozuk mu?

Merhabalar bı kaç gün önce ethernette sorun. Yoktu güncelleme yapıp kapatmıştım tekrar açtığım da ethernet çalışmıyor kabloyu görmüyor elektrik gelince boş yanıyor iki ışık bozulmuş olabilir mi?
  4. M

Yardım 7500f cinebench r24 değerler iyi mi ?

PBO=advanced pbo limits=auto max cpu boost clock override=200 mhz curve optimizer=30 cinebench r24 868 pts aldı sizce normal mi
  5. M

Asus b650m-k ethernet bozuk garanti alır mı?

Merhaba arkadaşlar 2.el asus prime b650m-k aldım fakat dün ethernet girişi bozuldu vatan bilgisayardan alınmış faturası mevcut 2027 ye kadar garanti belgesini bulamadım fatura ile alırlar mı acaba?
  6. M

Çözüldü✓ Red dragon rx6800 furmark nasıl?

Bu sonuçlar iyi mi sıcaklık ve hotspot araligi ilk defa bu kadar yakın gördüm içi açılmamış
  7. M

Yardım Xfx rx 6700XT QİCK model değerler iyi mi?

Merhabalar kartın değerleri sizce nasıldır alınabilir mi arkadas video şeklinde attı kart kasa içinde değildi çalışırken fiyat 9500 yazmış pazarlık yapmadım daha
  8. M

Çözüldü✓ XFX RX6700XT DEGERLER İYİ Mİ?

Bu model nasıldır değerlerinde bı sıkıntı var mi acaba %76 fanda 65 derece bı sorun yasarmiyim
  9. M

2.el b650m-k acil yardim

Öncelikle herkese günaydın 2.el bı Asus b650m-k alisverisim olacak bugün görsellerde herhangi bir sıkıntı görünüyor mu acaba yardımcı olursanız sevinirim
  10. M

650 Watt PSU yeterli olur mu?

Ryzen 5 7500f Asus b650m r 2x16 patriot 6000 cl30 6700xt yada 6800xt red devil Bu sisteme 650 watt psu yeterli olur mu? Ve bu sisteme maks 4.5 k civarında psulu kasa önerebilir misiniz?
  11. M

Yeni sistem için yardım

Merhabalar böyle bi sistem dizmeyi düşünüyorum fakat indirimlerde daha ucuza getirebilirmiyim yoksa suan almak mantıklı mı? ekran kartı ve ssd 2. el almayı düşünüyorum toplam 28 30 k civarı tutuyor
Geri