Yeni 16 pro alcam sıfır 8 ay açık şuan ama ilerde 8 ay açık kullanım düşermi 4 ay idare ederim ama 6 ay olursa idare edemem böyle bir durumlar olma şansı varmı kapanırsa çözüm yolu var geçici telefonumu alcam
Sarı sitede buldum 45bin adamların 2000 tane ilanı var whatsap kanalına baktım her gün telefon paylaşıyorlar alan kişileride atıyorlar çift fiziki sim kapalı kutu almayı düşünüyorum toplanmış cihaz olurmu diye korkuyorum
Yurt dışı Alicam 16 pro 45 bin 17 44 bin arasında kaldım fotoğraf çok çekmem amacım sosyal medyada takılırim günlük işler oyunda oynamama uzun süre götürsün istiyorum
Hazır sistem aldım ryzen 5 7500f işlemci soğutucu olarak bunu seçtim
[H3 id='COOLER+MASTER+Hyper+H411+Nano+92mm+Kule+Tipi+lemci+Soutucu+sizce+sorun+cikartirm+kasa+fuul+mesh+ste+ayriyeten+2+fan+aldm+kaliteli+termal+macun+aldm+performans+nasl+olur']COOLER MASTER Hyper H411 Nano 92mm Kule Tipi...
Olay şu ben yeni hatta geçtim dün aldım mağazadan ama salı günü açılacak şuan bimcell kullanıyorum 21 TL Kasım ayına ait telsiz kullanım ücreti var yarın vodofone geçiyorum ödememe gerek varmı ödemek için en az 150 TL atılıyor içine para boşuna gitcek
Merhaba kasayı yeni aldım çok anlamıyorum kasama ekstra 4 tane fan takıcam üste ama fanı neye göre alcam anakartın neresine takcam yardımcı olur musunuz anakart modelim ASUS PRIME B650M-R 7200MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart
Merhaba yeni sistemim ryzen 5 7500f rx9060xt 16gb ram sorun şu valodan300 fpse düşüyor düşük ayarlar w11e güncelleme gelmişti sürücü güncellemesi ondan sonra FPSler düştü dduyla falan kaldırdım ama geçmiyor yardımcı olur musunuz
Merhaba sistem ryzen 5 7500f rx9060xt 16gb 16gb ram yeni aldım valoda 400 500 arası ranch simülatör oynarken yüksek ayarlarda 90 100 FPS destansı da 70fps normalmi düşük olması
Merhaba yeni PC aldım şuan Windows 11 23h2 var 24h2 ye geçeyimmi AMD sistem bide şu sorun var valorant oynuyorum arka plana geçiyorum donuyor oyunda f11 yaptım siyah ekran yedim güncellemedigim içinmi